73 päivää voitotta

Sisu-Pallo yrittää katkaista käsittämättömän pitkän voitotta pelaamien ottelujen putken tiistaina Närpiön Kraftin kustannuksella, joka alkuun pani Sisu-Pallon syöksykierteen, jonka katkaisemiseksi joukkueen tulee ryhdistäytyä niin henkisesti kuin fyysisesti.Sisu-Pallon syöksykierre alkoi kesäkuun kesäkuussa Närpiössä paikallisen Kraftin vieraana. Nyt Sisu-Pallolla on mahdollisuus antaa potut pottuina kurkkulandian miehille ja pestä kasvonsa totaalisesti. Sisu-Pallon syyskierros on ollut surkea. Joukkueen peli on ollut tehotonta, halutonta ja kaikella tavalla aneemista. Joukkue ei ole niin huono kuin otteet kertovat, mutta usko voittamiseen, hien haju ja harjoitteluinto on kadonnut. Tämän seurauksena joukkueen valmentaja Veli-Matti Latosaari ilmoittikin, että turhanpäiväiset harjoittelut on ohi ja joukkue keskittyy ainoastaan peleihin. Jos jollakin on haluja niin voi mennä II-joukkueen harjoituksiin.
Sivuille on kaivattu selostuksia otteluista. Yllä oleva teksti kuvastakoon otteluselostusten sisältöjä; syyskauteen mahtuu kolme murskatappiota SJK/2 1-6, MIF 6-0 ja SuSi 7-0, niukka tappio sarjajumbo Kuffenille 2-1 viime viikolla. Tällä voitolla he tarttuivat taisteluun sarjapaikasta ja varmistivat sen, että Sisu-Pallo joutuu tosissaan hikoilemaan toivottavasti työnteosta, eikä tuskasta taatakseen itselleen sarjapaikan. Ainokaiset pisteet (2) Sisu-Pallo on saanut tasapeleillä ABC:n ja Kungligan kanssa. Niissäkin peleissä tarjottiin voittoa, mutta se ei kelvannut. Pallo ei kertakaikkiaan pompi joukkueelle.
Sarjaa on jäljellä neljä kierrosta ja kuusi pistettä takaa idioottivarmasti sarjapaikan joukkueelle. Ensimmäisen kerran joukkueelle tarjotaan mahdollisuutta pisteiden lisähankintaan tiistaina Kraft pelissä Linnanpuistossa klo 19.15 alkavassa ottelussa. Helppoa ei tule olemaan, sillä joukkue aiheutti viimekierroksella kauden ensimmäisen tappion SJK/2:lle. Toivottavasti leijuvat pelipaikalle…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.