Ansaittu voitto Lapualta

Ansaittu voitto Lapualta

Virkiä – Sisu-Pallo 0-3 (0-0)
0-1 Erno Ruismäki
0-2 Toni Kujala rp.
0-3 Juuso Kurppa

Todellisessa kuuden pisteen ottelussa Lapualla kohtasivat rakkaat viholliset ja naapurit Virkiä ja Sisu-Pallo. Molemmat ovat juuttuneet sarjataulukon häntäpäähän, joten pisteille olisi todella paljon käyttöä. Virkiällä on menossa ns. varman yhdeksän pisteen putki, mutta sarake näyttää nollaa kuudesta. Voitolla Sisu-Pallo jätti jumbopaikan KPS:lle, joka onkin seuraava Virkiän varma saalis.

Ottelu ei temmoltaan noussut ihmeelliseksi. Toki vertailupohjana on edellisen viikon FC Kiisto peli, jossa vauhtia riitti. Se näkyi jonkin verran ja tuntuikin punapaitojen jaksamisessa. Paha takaisku tulikin ottelun puoli välissä kun Petri Huttu joutui jättämään kentän. Ihmetystä herätti Virkiän joukkueen nuoruus. Luulisi nuorien poikien jaksavan temmeltää kenneltä, mutta päällimmäisenä huokui haluttomuus. Halua ja voitontahtoa olikin ottelussa Sisu-Pallolla huomattavasti enemmän. Se kulminoitui hienosti Juuso Kurpan viimeisessä maalissa. Ottelukello näytti jo 90 minuuttia, mutta Kurppa liukui pallon tolppaan ja laittoi itse paluupallon maaliin. Siinä sinipaitojen puolustus ja maalivahti katsoivat hölmistyneinä, kun Juuso lähti kuin hauki rannasta saaliin perään ja palkkooksi syntyi kauden seitsemäs maali. Ei pöllömpää.

Sisu-Pallo matkustaa seuraavaaksi Esse IF:n kotiluolaan tavoitteena parantaa asemiaan sarjassa. Nyt tuntuu paremmalta. Se helpotus ja edellisen pelin 2-0 johdon menetys on historiaa. Me voidaan voittaa ja me osataan voittaa. Sisu-Pallo ja Virkiä kohtaavatkin toisensa 4.8. keskuskentällä punapaitojen seuraavassa kotiottelussa. Tervetuloa. Ottelu alkaa klo 19.00.

Close Menu