Avausvoitto !

Avausvoitto !

05.05.2017 Sisu-Pallo – Esse IK (Ähtävä) 3-2 (1-1)

05 1-0 Juuso Kurppa
45 1-1 Christian Sunqvist
50 2-1 Juuso Kurppa
59 3-1 Matias Siukola
78 3-2 Samuel Eklund

Varoitukset: Erno Ruismäki (Sisu-Pallo) ja Christian Sunqvist (Esse IK)

Seinäjoen Sisu-Pallo ja Esse IK iskivät yhteen kevään ensimmäisessä lämpimässä illassa Joupiskan viheriöllä. Joukkueet lähtivät hakemaan avausvoittoaan kauden toisessa ottelussa. Molemmat tiesivät, että helppoa ei tule olemaan ja jokaisesta pallosta taistellaan kovaa. Esse IK menetti kirvelevästi 2-0 johtoaseman Virkiälle ja Sisu-Pallo konttasi Vaasassa FC Kiiston kotiluolassa.

Punapaidat tulivatkin otteluun hyvällä sykkeellä ja viidennellä peliminuutilla Juuso Kurppa viimeisteli 1-0 lukemat. Sisu-Pallo onnistui luomaan hyviä tilanteita tasaisesti ja kulmapotkuja tulu tasaisen tappavasti, joissa viimeinen terävyys oli poissa. Pallo kuitenkin pyöri sinipaitaisen vieraijan pelipäädyssä. Essen tasoitus ensimäisen jakson lisäajalla nostatti tunteita kentällä, sillä verkko ei heilunut missään vaiheessa ja avustavan tuomarin toiminta oli hivenen epäröivää, mikä nostatti punapaitojen tunteita, Erotuomari juuso Rauhala vihelsi maalin syntyneeksi.

Punapaidat sisuuntuivat tästä entisestään ja erityisesti Matias Siukola näytti omalla asenteellaan ja työllään kaikille esimerkkiä. 2-0 lukemat syntyivätkin Siukolan esityöstä vasemman laidan nousun päätteeksi. Tarkka keskitys Juuso Kurpan lapikkaaseen ja verkko heilui, eikä jättänyt mitään epäselvää maalin synnystä. Tästä vajaa 10 minuuttia oli Siukola itse pahan teossa ja lukemat oli 3-1. Sisu-Pallolla oli vielä pari hyvää paikkaa, joista paras siunaantui vaihdosta kentälle juosseelle Tuomas Kallionpäälle. Loppuhetkien paniikkia oli ilmassa, kun kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätttymistä Samuel Eklund laittoi pallon kotijoukkueen maallin. Sosi-Pallo pelasi lopun järkevästi pitäen pallon sinipaitojen kulmalipulla ja niinpä pisteet jäivät ansaitusti Seinäjoelle.

Kolmosen kärki alkaa erottua kahden kierroksen jälkeen ennakoidusti. FC Kiisto ja SJK /akatemia maalisuhteella 11-0 johtavat sarjaa. Yhden maalin huonommalla suhteella perässä hengittää KPS ja samoissa pisteissä yllätysjoukkue Korsnäss FF. Neljäs kierros muuttaa asetelmia, sillä kärkijoukkueet kohtaavat toisensa ja pistemenetyksiä luvassa. Sisu-Pallo menee aina niin kotoiseen Lapuan keskuskentälle Virkiän vieraaksi, joka konttasi KPS:n vieraana 5-0 lukemin viime kierroksella. Ottelussa on luvassa taatusti vaarallisia tilanteita ja vapaapainia muistuttavia otteita.

 

Close Menu