2016-07-24-sipa-njs otteluohjelma

Seinäjoen Sisu-Pallo saa vastaansa uuden tuttavuuden, sillä Regions cupin neljännesvälierässä vastaan asettuu NJS Nurmijärveltä. Cupissa on jäljellä enää kahdeksan joukkuetta, joista ainoa ”pohjoisen” edustaja on Sisu-Pallo.

Sisu-Pallon matka cupissa on ollut seuraavanlainen: FC Kiisto kaatui 2-5 Vaasassa, Korsnäss FF 4-0, Tampere United Tampereella 0-2 ja Kings Kuopiosta stadionilla 2-0 lukemin. Vastustaja NJS:n cup taival on kulkenut luonnollisesti voitosta voittoon. Matkalla ovat kaatuneet EBK 6-0, LPS/kuninkaat 1-5, PPS/Helsinki 2-3 ja Rovaniemen Pojat 4-0. Joukkueen maalit ovat jakaantuneet laajasti ja onnistumisia on tullut isolla rintamalla. Tehokkaimpina cupissa ovat olleet Eino Kilpeläinen, Eetu Kaipio ja Tony Lehto.

NJS on kolmantena Palloliiton Uudenmaan piirin kolmosessa. Joukkue on tehnyt sarjassa huimat 41 maalia ja päästänyt ainoastaan yhdeksän maalia. Pistesaldona on komeat 24. Sarjassa tehokkaimpina maalisieppoina ovat olleet Joonas Manninen kahdeksalla maalilla ja kuusi kertaa osuneet Joni Murtonen ja Eetu Kaipio. Sisu-Pallon alakerralla on siis luvassa kiireinen iltapäivä loistokuntoisella keskuskentällä.

Niinpä niin Sisu-Pallo pääsee pelaamaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella keskuskentällä. Joukkue on päässyt viikolla harjoittelemaan kahdesti kentällä, joten kenttä on otettu haltuun niin pelillisesti kuin erikoistilanteiden puolesta. Keskuskentän fiiliksestä joukkue toivookin uutta nostetta peliinsä, sillä viime ottelut ovat olleet otteiltaan ailahtelevia ja vähän väsyneitä. Cup rasite tai panostus on vaikuttanut sarjapelien kulkuun. Joukkue onnistui tekemään Kokkolaan onnistuneen ryöstöretken, mutta Sporting onnistui kääntämään kotiottelunsa 2-1 voittoon 90+4 ajassa.

Punapaidat lähtevät otteluun hyvillä mielin, sillä pikku loukkaantumiset ja väsymys on kadonnut tauon aikana. Pieniä haasteita on joukkueen kasaamisessa ollut, mutta valmennusjohto uskoo joukkueen olevat terve ja iskukykyinen sunnuntaina pelattavassa ottelussa. Tarjolla on seurahistorian parasta menestystä palloliiton kilpailuissa ja sekin antaa lisäpotkua otteluun.

Tervetuloa nauttimaan keskarin tunnelmasta yhdessä Sisu-Pallon kanssa.