Ei ollut Sisu-Pallosta APV:n kaatajaksi

Sisu-Pallon futsaledustus teki tuloksettoman reissun Alavudelle menneenä lauantaina, sillä Alavuden Peli-Veikot laittoivat pallon pussiin 11 kertaa ja SiPa vain kuudesti. Sisu-Pallon peliä ei yhtään helpottanut ajassa 31min ainoan matkassa olleen maalivahdin, Aku Laineen, loukkaantuminen. Tässä vaiheessa tilanne oli vielä 8-6. Aku Laineen tilalle SiPan veräjän vartijaksi tai paremminkin viidenneksi kenttäpelaajaksi siirtyi Marko Salimäki, joka tosin otti kyllä muutaman hyvän torjunnankin.

Futisforumin sivuilla APV:n nimimerkki ”dhfc” kirjoittaa ottelusta seuraavaa:

APV-Si-Pa 11-6(6-5). Eka jakso oli melkoista hurlumheitä koko rahalla tänään. Varsinkin APV onnistui tarjoamaan vierailleen muutaman ennenaikaisen joululahjan pelaamalla usein hölmösti omalla alueellaan. Erityisesti JOUKKUEpuolustaminen on hieman hankalaa sisäistää välillä. Toisen jakson alkupuoliskolla sattunut maalivahdin vakavannäköinen loukkaantuminen pilasi sisulaisten mahdollisuudet lopullisesti tällä kertaa. Toivottavasti hyvin pelanneen molarin nilkka ei ihan paloiksi kumminkaan mennyt…Tilanteessa 8-6 Si-Pa sai vielä muutaman tilanteen aikaiseksi, mutta heidän harmikseen vedot menivät useimmiten ohi maalin. Hieman paremmalla viimeistelyllä viimeisten minuuttien aikana olisi APV voinut karata huomattavasti suurempaankin voittoon. Tällä kertaa onnistumisia ei kuitenkaan enempää siunaantunut. Yleisöä oli jälleen lehtereillä runsaasti (50+), joka on hienoa pelaajienkin kannalta.

Kaikki muu yllä olevasta, hyvin ottelua kuvaavasta raportista, voin allekirjoittaa, mutta ”ennenaikaisia joululahjoja” oli kyllä mielestäni enemmän kotijoukkue APV:llä sillä kyllä heillä välilä sellainen joulu kävi viimeistelyssä, että ei voi kun hartaasti toivoa, että Sisu-Pallokin kohtaisi edes joskus vastaavanlaista tuuria omassa viimeistelypelissään.

No joo selittelyt sikseen…peli on pelattu ja maalit ratkaisee… APV oli lauantaina parempi ja voitti lukemin 11-6 (6-5). Ottelu oli muutoin mielestäni aika tasaista pelaamista, mutta peli ratkesi käytännössä viimeistään maalivahtimme loukkaantumiseen.

Sisu-Pallon maaleista vastasivat: Petri Perämäki 3, Matti Rajala, Marko Salimäki & Joni Villgren

Sisu-Pallon kokoonpano: MV: Aku Laine, Kenttäpelaajat: Joni Villgren, Antti Virkkunen, Tuomas Kalionpää, Matti Rajala, Petri Perämäki, Mikael Luotola, Marko Salimäki & Jukka Yli-Renko

APV:n paras pelaaja ottelussa oli neljä maalia viimeistellyt Xhevat Kurti. Erityismaininnan saa myös hyvän ottelun pelannut APV:n maalivahti.

Sisu-Pallon pelaajista parhaiten viimeistelyssä kolmella maalilla onnistui, muutoinkin hyvän ottelun pelannut Petri Permäki.

PÖYTÄKIRJA

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu