Ennakko: KJV:t tasomittariksi

Sisu-Pallo starttaa kautensa tulevana viikonloppuna Kauhavan koulukeskuksella. Su 20.11 vastaan asettuu KJV sekä KJV Black. Jännittävää ensivihellystä odotellaan jo kuumeisesti. Tulevista viikonlopun peleistä voi ainakin sen verran ennustaa, että pelaajien mahoissa kutkuttelee ottelupäivän aamuna. Jännityksestä toivon mukaan.

Kauhavan koulukeskuksen peliareena on sipalaisille tuttu pelipaikka. Vanha kunnon parketti ja kentän rajat piirrettynä lähelle seinää tuovat oman jännityksensä pelitapahtumiin. Pistesaaliit kentältä ovat olleet vaihtelevia. On otettu murskavoittoja, hävitty selvästä johtoasemasta huolimatta jne. Epäilemättä tulevan sunnuntain suunnitelmana on avata pistetili heti avausviikonloppuna.

KJV asettaa Sisu-Pallon heti todelliseen testiin, panihan se viime kaudella Lapuan Ponnistuksen ahtaalle häviten ainoastaan maalilla tällä kaudella II-divarissa palloilevalle joukkueelle.  KJV on harjoitellut lokakuun alusta alkaen säännöllisesti joten on lupa odottaa vastaan hyvin valmistautunutta joukkuetta.  KJVn joukkueet aloittivat kautensa jo menneenä viikonloppuna Ilmajoen turnauksessa jolloin vastassa oli mm. FC Seinäjoki/2 jota ennakkoarvioissa on pidetty sarjan ennakkosuosikkina. ”Ennakkosuosikki” sai kunnon kyydit KJV:n heilutullessa verkkoa lukemin 9-0. KJV Black päätyi tasaamaan pisteet seinäjokisten kanssa. Lepsuiluun ei ole siis varaa.

Viikonlopuksi saadaan jalkeille kaksi tasavahvaa kenttää ja hyvässä vireessä oleva maalivahti. Herkkyys ei välttämättä ole vielä huipussaan johtuen fyysisestä treenikaudesta mutta valmennustiimi on luottavaisin mielin ja uskoo että hyvä iskukyky saavutetaan ja sunnuntaina kentälle astelee sähäkkä ja voitonnälkäinen joukkue. Myös reserviin jää pontevia miehiä, mikä lupaa hyvää pitkälle kaudelle.  Kauden ensimmäiseen peliin lähdettäessä vähän kaikki on auki. Taktinen puoli on vielä pelipöydällä ja erikoistilannekuviot enemmän tai vähemmän hukassa. Perustekemisen odotetaan kuitenkin olevan tasolla joka tuottaa tulosta.  Si-Palta odotetaan kurinalaista esitystä jossa oman pään pelaaminen korostuu. Jos kaikki muu on auki, niin ainakin oma pää pidetään koskemattomana.

Myös Si-Pan omia fanijoukkoja odotetaan saapuvaksi paikalle sunnuntaina. Fanikerhon puheenjohtaja Erkki Tulisalo pahoittelee viimekautista yleisökatoa ja tyhjiä kaikuja saleissa. Asiaan on luvattu muutosta ja äänijänteitä on jokaviikkoisilla harjoitteilla notkisteltu ahkeraan.

Sunnuntai näyttää kuka pieksee ja kenet.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.