Ennakko: Kotona vieraissa

Taas on aika kaivaa jo pölyttymään päässeet peliasut naftaliinista, It’s Futsal Time! Jouluostokset saavat hetkeksi jäädä ja on hyvä hetki antaa itselle aikainen joululahja.

Tovi on jo vierähtänyt siitä kun Sisu-Pallon futsaledustus mittelöi pelikentällä.  Edellisen kerran maankamara tärisi kepeiden nahkakuulamiesten alla kolmisen viikkoa sitten kun kausi rytkäytettiin käyntiin kahden päivän ja kolmen pelin saattelemana. Vaikka taukoa pelitouhuista on ollutkin ei harjoittelua ole unhoitettu. Uusia kikkoja ja kuvioita on hiottu kiivaasti. Koutsi Heiniluoma on anonut seurajohdolta uutta taktiikkavihkoa vanhan jo täytyttyä.

Sarjan puoliväli lähestyy kovaa vauhtia ja tulevien kahden koitoksen jälkeen onkin ensimmäinen kierros paketissa. Pelipäiviä silloin koossa kaikkiaan 4kpl. Voidaankin vain ihmetellä miksi Vaasan piiri on venyttänyt n. 10:stä pelipäivästä koostuvan kauden pitkälle helmikuulle. Syitä löytynee, hyviä ei monta. Jos ainuttakaan.

Tulevana sunnuntaina käytävä turnaus otellaan Seinäjoen urheilutalon tartaanilla. Koitos onkin sipalaisille kotiturnaus sillä erotuksella että turnausisäntänä toimii FC Seinäjoen kakkosjoukkue. Kenttä ja puitteet ovat siis hyvin tutut sillä urheilutalo on myös paikka jossa Si-Pa treenaa. Sunnuntain pelitapahtumia ei siis tulla laittamaan ainakaan kentän piikkiin.

Otteluvuorossa Sisu-Palloa vastaan 3. adventtina ovat turnausisäntä  FC Seinäjoki/2 sekä Ilmajoen Kisailijat, mainitussa järjestyksessä. Harjoituskaudella Si-Pa pelasi harjoitusottelun FC Seinäjoen vajavaista ykkösnippua vastaan jota oli runsaalla kädellä täydennetty kakkosmiehistön puolelta. Jonkinlaista näppituntumaa vastaan asettuvasta miehistöstä siis on, vaikkakaan tulevista mittasuhteista ei sen pelin perusteella kannata vetää liian jyrkkiä johtopäätöksiä. FCS/2:sen tämän hetkinen sijoitus sarjassa ei suuremmin joukkuetta mairittele. Peräpäässä majaileva joukkue on kaapinut itselleen vasta yhden pisteen kun se tasasi pisteet sarjan häntäpäätä pitävän KJV Blackin kanssa Ilmajoen sarja-avauksessa. Muutoin joukkue on kärsinyt pari rökäletappiota. IK taasen on aloittanut kautensa ihan mukavasti. Voittoja on 2 ja takkiin on tullut kertaalleen KJV:ltä. Joukkueena ilmajokiset ovat toistaiseksi suuri mysteeri. Sunnuntaina selviää mitä ovat kentällä miehiään.

Rosteri näyttää hyvältä jollei erinomaiselta. Loukkaantumisilta tai sairastumisilta on vältytty ja viikonlopuksi joukkuekuvaan ilmestynee komeaa näytettävää. Myös pelimiehiä odotetaan paikalle. Voitonnälkä on kova ja taas kerran täyden pistepotin kanssa on tarkoitus paikalta poistua. Areenalla tunnelma muuttuu käsinkosketeltavaksi, sen lupaa allekirjoittanut. Nähkäämme sunnuntaina klo 11 Seinäjoen Urheilutalolla ja heti perään klo 13.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.