Ennakko: Revanssia muille, ei meille.

Lauantaina toistetaan se mitä jo sunnuntaina 11. päivä puuhattiin kertaalleen. Sisu-Pallo iskee IK:ta ja FC Seinäjoki/2:sta vastaan. Asetelmat otteluun ovat samankaltaiset kuin viikko takaperin. Joitain poisjääntejä on tulossa, mutta täysi pakka miehiä jalkautuu Seinäjoen Urheilutalon maastoon myös lauantaina.

Torjuntavastuun koko viikonlopun ajan kantaa etelän hetelmä Aku Laine, jonka otteet jo menneissä peleissä ovat olleet sangen johtajalliset. Sana Akun härkämäisestä pelityylistä on levinnyt kulovalkean lailla ympäri lakeuksia ja miehen ennakkoluulottomuus tiedostetaan varmasti joka leirissä.

Pistepörssin kärkipaikkaa pitelevä Valtteri ”Koutsi” Heiniluoma on estynyt viikonlopun pelikoitoksista ja mies tavataankin tällä kertaa penkin takaa jakamassa ohjeita. Uhkana onkin, että pistepörssissä valtikka vaihtaa omistajaa, ainakin hetkellisesti.  Pohjapelaajan paikalta väkeviä ja joskus uhmakkaitakin nousuja suorittava Vesa-Matti ”Zola” Tulisalo vaanii 8 tehopisteellä aivan iskuetäisyydellä. Viime viikonlopulla 9 pinnaa nakuttanut Ylivieskan lahja seinäjokiselle futsalille Petteri Kajasmaa haluaa varmasti heittää lusikkansa pistesoppaan. Kajasmaan ailahtelevuus pistetehtailussa jättää pienen epäilyksen siemenen sillä Petterin pistesarake näytti ensimmäisen turnauksen jälkeen puhdasta nollaa. Pekka Palohuhta on kirjannut keskimäärin 2p/peli ja pitää hallussaan pörssin kakkossijaa 10 pisteellä.

Sisu-Pallo lähtee turnaukseen sarjan kärkipaikalta. Ensimmäisessä pelissä kohtaavat Si-Pa ja IK. Voitolla seinäjokiset kasvattaisivat eron IK:hon jo 7 pisteeseen. Lapuan Ponnistuksella lienee tähän sanottavansa ja samaisessa turnauksessa IK:n kohtaavalla Ponnistuksella lienee kana kynittävänä ilmajokisten kanssa. Kokivathan he tähän mennessä ainoan tappionsa juuri IK:lle. Voitolla lapualaiset siirtyisivät sarjassa toiseksi ohi IK:n.

Pisteitä kotiin vietäväksi odotetaan tuttu määrä. Voitto x 2 ja 6 pistettä, nam. Sisu-Pallo – IK klo 9, Sisu-Pallo – FC Seinäjoki/2 klo 12.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu