Ennakko: Sarjan piikkipaikka tarjolla

Tylsät maanantai-illat saavat ainakin hetkeksi jäädä, kun Sisu-Pallo isännöi Lapuan Ponnistuksen kakkosjoukkuetta sarjan jännittävässä kärkikamppailussa Seinäjoen Urheilutalolla klo 20.45.

Paluu tutulle Urheilutalon muoville tapahtuu sunnuntain tuplapelien jälkeen pikaisesti. Lihashuoltoa onkin tehty ahkerasti jotta joukkue on pullollaan norjaa ja kimmoisaa miestä. Menneen viikonlopun turnauksesta on selvitty ilman suurempia vammoja ja miehistö on yhtä iskukykyinen kuin venäläinen armeija. Joukkue päivän peliin tulee  pääosin olemaan sama kuin edellisissä peleissä. Joitain muutoksia on tulossa ja valmennusjohto on positiivisen ongelman edessä kun kaikki pelaajat eivät tule mahtumaan kokoonpanoon.  Maalin suulle astelee debytantti Aku ”Johtaja” Laine. Ilta näyttää kuinka hyvin pomolla on firman asiat hanskassa.

Ponnistus lähtee illan peliin samanlaisista asetelmista isäntien kanssa. Takana on onnistunut viikonloppu ja täysi pistepotti. Maaliero sunnuntain jälkeen on maalin verran parempi kuin Si-Palla. Ennakkoasetelmien mukaan peli tulee ratkeamaan marginaaleissa ja pienetkin virheet tulevat varmasti kostautumaan. Sunnuntaina ensiesiintymisensä tehnyt Ponnistus/2 sai vihdoin kasvot ja kävi ilmi että miehistö vilisee lapualaisten edustusjoukkueesta tuttuja naamoja, joka kielii siitä että patruunakaupungin pelaajamateriaali on tällä hetkellä todella laaja. Huhut kertovat että joukkueen harjoituksissa pyörii yli 20 aktiivia. Taitavia pelaajia tulee olemaan siis vastassa. Illalla nähdään lähteekö Ponnistus pelaamaan joukkueena vai yksilöinä.

Si-Pa lähtee iltaan nöyrin mielin, tavoitteenaan täydet 3 pinnaa ja vähempään ei tyydytä. Valmentaja Heiniluoma peräänkuuluttaa viimeiseen mieheen -mentaliteettia ja uskookin vahvasti että uhrautumista joukkueen eteen ei tänään tarvitse erikseen pelaajilta pyydellä.

Tule, näe ja koe!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.