Ennakkotunnelmia kaudelle 2010

Nelosen mustaksi hevoseksi ja hännähuipuksi ovat foorumien asiantuntijat Sisu-Palloa veikanneet. Tule, näe ja koe, kuinka nämä valkoasuiset pelurit vastaavat huutoon perjantaina 7.5. klo 19.00 joupiskan jalkapallonurmella.Vuosi 2010 aukesi sekavissa tunnelmissa, sillä niin TP:n kuin Sisunkin leirissä ounasteltiin ja tunnusteltiin mahdollisen yhteistyön käynnistämistä. Tuskin kukaan silloin vielä arvasi, että tuloksena on uusi seura Sisu-Pallo.

Joukkue on harjoitellut kahtalaisesti tammikuun lopulta alkaen tiivistäen määrää ja laatua kohti X-päivää kohti, jolloin tämän seuran pelaajat suorittavat ensimmäiset viralliset potkut uusissa valkoisissa väreissään rinnassaan uuden seuran pallon muotoinen logo – Sisu-Pallo 2010.

Joukkue tulee pelaamaan valmentajansa Veli-Matti Latosaaren johdolla nättiä ja tehokasta piensyöttöpeliä, jossa hyökkäykset päättyvät maalitilanteisiin. Sisu-Pallon joukkue niin avauis kuin penkki tulevat olemaan sopiva sekoitus molempien seurojen pelaajistoa. Joukkueen hioutuminen on ollut yllättävänkin hyvä ja siltä pohjalta voidaan odottaa tuloksia.

Joukkue lähtee sarjaan haastajana, jonka ensisijainen tehtävä on pelaajien kehittäminen ja viihdyttävän jalkapallon esittäminen palloiluyleisölle. Sarjaan lähdetään taistelemaan ja jokaista peliä voittamaan. Se on lähtökohta, josta ei tingitä.

Sisu-Pallon nykyinen kunto ja osaaminen mitataan välittömästi, kun vastaan asettuu sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuva KaIK/TePan yhdistelmä.

Sisu-Pallo on hyvä koostumus nuoruutta ja kokemusta. Isoon rooliin joukkueessa astuvat Jukka Yli-Renko, Joni Willgren ja Henri-Matias Latosaari. Joukkue kaipaa kylmää viimeistelijää tai paria, aika näyttää muodostuuko parivaljakosta Tulisalo-Palohuhta -akseli, joka saa vastustajan puntin tärisemään. Toivottavasti, sillä yleisö tarvitsee maaleja !

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.