FC Kiisto oli parempi

FC Kiisto oli parempi

Sisu-Pallo – FC Kiisto 0-3 (0-0)
47 0-1 Karri Lauri
79 0-2 Joel Mäkelä
81 0-3 Roni Jääskä

Seinäjoen Sisu-Pallo sai vieraakseen sarjakolmosena olleen FC Kiiston. Kevätkierroksella FC Kiisto nöyryytti punapaitoja 6-0 lukemin sarja-avauksessa. Sisu-Pallon ensisijainen tehtävä oli parantaa keväästä ja yrittää saalistaa yksi piste ja pelata ehjä peli.

Ottelu alkoi FC Kiiston hallinnalla. Totuuden nimissä on todettava, että keltapaidat olivat vievänä osapuolena tässä ottelussa, mutta Sisu-Pallo onnistui pelaamaan rauhallisesti ja järkevästi ilman suurempia paineita ja vaaratilanteita. FC Kiiston liike oli parempaa, mutta kaksintaisteluissa, ilmatilaa lukuunottamatta punapaidat olivat vahvempia.

FC Kiisto sai vähän helpohkosti avausmaalin heti toisen puoliajan jälkeen, kun Karri Lauri pääsi iskemään vastahyökkäyksen paluupallosta 0-1 lukemat. Tämän jälkeen Sisu-Pallo sai hetkellisesti otteen peliin ja ajoittain pallo kiersi hyvin pelaajalta toiselle. Paras tilanne tulkin Mika Lahdelle, mutta tämän pusku meni ylärimaan. Ottelun ratkaisu syntyi vartti ennen pelin päättymistä keltapaitojen iskiessä 79 ja 81 minuuteilla osumat Joel Mäkelän ja Roni Jääskän toimiessa kapelimestareina.

FC Kiisto ei päässyt helpolla, mutta ansaitsi voittonsa. Sisu-Pallon ellei jopa koko kentän paras ollut Veli-Pekka Pajula.

Sisu-Pallo matkustaa lauantaina rakkaan naapurinsa vähemmän hellään syleilyyn, sillä Virkiä vs Sisu-Pallo ei jätä ketään kylmäksi. Tervetuloa Lapualle viettämään iloista jalkapallojuhlaa klo 15.00.

Close Menu