Sisu-Pallo kohtasi Fc Seinäjoen Ystävyys-harjoitusottelussa

Sisu-Pallon Futsaljoukkue pelasi tiistai-illan treenivuorolla harjoitusmielessä ystävyysottelun famiyhteistyö -seura, Fc Seinäjoen kanssa. Molempiin joukkueisiin on tullut mukaan uusia pelaajia. Erityisesti Sisu-Pallon Futsal -joukkue, joka aloitti harjoittelun viikko...

Sisu-Pallon Futsaledustukselta Ultimaattinen Onnistuminen

Seinäjoen Sisu-Pallon Futsaledustus pelasi eilen Lauantaina 16.1. kaksi tärkeää ottelua Kristiinankaupunkilaisjoukkueita vastaan. Otteluista tärkeän teki se, mikäli Sisu-Pallo halusi pitää asetelmansa sarjan kärkikamppailussa hyvänä ja pitää elossa mahdollisuuden olla...

FC Kiisto oli parempi

Sisu-Pallo – FC Kiisto 0-3 (0-0)
47 0-1 Karri Lauri
79 0-2 Joel Mäkelä
81 0-3 Roni Jääskä

Seinäjoen Sisu-Pallo sai vieraakseen sarjakolmosena olleen FC Kiiston. Kevätkierroksella FC Kiisto nöyryytti punapaitoja 6-0 lukemin sarja-avauksessa. Sisu-Pallon ensisijainen tehtävä oli parantaa keväästä ja yrittää saalistaa yksi piste ja pelata ehjä peli.

Ottelu alkoi FC Kiiston hallinnalla. Totuuden nimissä on todettava, että keltapaidat olivat vievänä osapuolena tässä ottelussa, mutta Sisu-Pallo onnistui pelaamaan rauhallisesti ja järkevästi ilman suurempia paineita ja vaaratilanteita. FC Kiiston liike oli parempaa, mutta kaksintaisteluissa, ilmatilaa lukuunottamatta punapaidat olivat vahvempia.

FC Kiisto sai vähän helpohkosti avausmaalin heti toisen puoliajan jälkeen, kun Karri Lauri pääsi iskemään vastahyökkäyksen paluupallosta 0-1 lukemat. Tämän jälkeen Sisu-Pallo sai hetkellisesti otteen peliin ja ajoittain pallo kiersi hyvin pelaajalta toiselle. Paras tilanne tulkin Mika Lahdelle, mutta tämän pusku meni ylärimaan. Ottelun ratkaisu syntyi vartti ennen pelin päättymistä keltapaitojen iskiessä 79 ja 81 minuuteilla osumat Joel Mäkelän ja Roni Jääskän toimiessa kapelimestareina.

FC Kiisto ei päässyt helpolla, mutta ansaitsi voittonsa. Sisu-Pallon ellei jopa koko kentän paras ollut Veli-Pekka Pajula.

Sisu-Pallo matkustaa lauantaina rakkaan naapurinsa vähemmän hellään syleilyyn, sillä Virkiä vs Sisu-Pallo ei jätä ketään kylmäksi. Tervetuloa Lapualle viettämään iloista jalkapallojuhlaa klo 15.00.

Sarjakakkonen FC Kiisto kylään Joupiskalle

Vaasan pallopiirin kolmonen jatkuu sarjakakkonen FC Kiiston saapuessa Joupiskan viheriölle. Lehtitietojen mukaan joukkue on valmis sarjanousuun, joten joukkue tulee voitto mielessä Seinäjoelle. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi keltapaitojen murskavoittoon 6-0. Tulos enteili pahaenteisesti joukkueiden tilannetta tämän vuoden sarjassa.

FC Kiistolla on sarjassa rasitteena ainoastaan kolme tasapeliä. Se onkin ainoa asia mikä joukkueita yhdistää, sillä kotijoukkueen tasapelisarake näyttää myös kolmea. Vierailijoiden hyvä valmistautuminen talvella ja riittävän laaja pelaajarinki on turvannut joukkueen etenemisen tappioita pelistä peliin. Toisaalta kaikki putket päättyvät…olisko tänään FC Kiiston vuoro ?

Keltapaitojen maalinteosta ovat vastanneet kaksikko Riku Jääskä seitsemällä ja Willian Tuisku kuudella osumalla. Samoihin lukemiin kotijoukkueesta on yltänyt Juuso Kurppa.  Joukkueiden ero tuleekin näiden miesten takana, sillä keltapaidat ovat viimeistelleet laajalla rintamalla, kun taas kotijoukkueen kapelimestarien ruuti on ollut märkää.

Kotijoukkue lähtee otteluun hyvin mielin. Provinssirock on rockattu ja tangot tanssittu, joten nyt on aika pelata. Tangot tosin menivät talkoiden tahdissa enemmän tai vähemmän pelaajien osalta. Valmentaja Seppo Salmella on ollut aikaa miettiä taktisia kuvioita mattorullia keräillessä ja saumaa vetäessä milloin tangokadulla ja milloin tanssisalissa.

Sisu-Pallon pelissä SIF:ä vastaan oli havaittavissa jo piristymisen merkkejä, mutta 2-0 johdon menettäminen viimeisellä kympillä kertoo pelaajaringin laajuudesta ja talven harjoittelusta. Odotettavissa onkin, että joukkue parantaa syksyä kohti, kun kunto kohenee ja sairaslista lyhenee. Toivottavasti nousu alkaa tästä ottelusta ja toisi helpotusta myös SJK akatemian tavoitteen toteutumiseksi.

Viikko vielä ensinmäiseen otteluun

Sisu-Pallon edustusjoukkue valmistautuu tämön viikon ajan kovaa treenaamalla ensi tiistain ensimmäiseen harjoitusotteluun, jossa vastaan asettuu Seinäjoki Areenalla Lapuan Ponnistus. Ponnistus on vahvistunut viime kaudesta juimasti, sillä naapuriseura Virkiän...

lue lisää

Jarkko Tenkula Sisu-Pallon peräsimeen

Seinäjokeilaisen ja Pohjanmaan Urheilun pitkäaikainen vaikuttaja, Jarkko Tenkula on Seinäjoen Sisu-Pallon edustusjoukkueen seuraava päävalmentaja. Tenkula on valmentanut pitkän valmennusuransa aikana mm. Seinäjoen Sisun eri juniorijoukkueita & Seinäjoen Sisun...

lue lisää

Sisu-Pallo kohtasi Fc Seinäjoen Ystävyys-harjoitusottelussa

Sisu-Pallon Futsaljoukkue pelasi tiistai-illan treenivuorolla harjoitusmielessä ystävyysottelun famiyhteistyö -seura, Fc Seinäjoen kanssa. Molempiin joukkueisiin on tullut mukaan uusia pelaajia. Erityisesti Sisu-Pallon Futsal -joukkue, joka aloitti harjoittelun viikko...

lue lisää

Sisu-Pallo päätti kautensa tasapeliin Sundomissa

Seinäjoen Sisu-Pallon vaikea jalkapallokausi tuli päätökseensä kun edustusjoukkue matkasi kauden viimeiseen otteluun Sundomiin Lauantaina 30.9. klo.14.00 alkaneeseen otteluun. Sisu-Pallo oli matkassa taistelutahtoisella 11 -miehen koalitiolla ja vaihtopenkkiä lämmitti...

lue lisää