Sisu-Pallo järjesti maalikarkelot

Sisu-Pallo – KoFF/PeIK

31 1-0 Joni Willgren
33 2-0 Antti Virkkunen
36 3-0 Juho Mäki-Maunus
70 4-0 Pekka Palohuhta rp.

46 Jooel Vuorinen +, Antti Virkkunen –
46 Miika Willgren +, Tuomas Kallionpää
46 Marko Salimäki +, Valtteri Heiniluoma –
59 Tommi Harju +, Antti Peltonen –
61 Mikael Luotola +, Jooel Vuorinen –
72 Janne Ritari +, Pekka Palohuhta –
85 Aku Laine +,

Sisu-Pallo sai vieraaksi EM-kisojen aattona KoFF/PeIK:n Korsnäsistä. Ottelu alkoi kotijoukkueen kovalla yrityksellä ja hallinnalla. Ensimmäisen viiden minuutin aikana kotijoukkue saikin kaksi kulmapotkua, jotka Antti Virkkunen antoi maalin eteen Pekka Palohuhdalle, mutta vierasjoukkueen maalivahti venyi ilmiöisesti pallon eteen. Ensimmäiseen viiteen minuuttiin mahtui myös pari laukausta, mutta ne päätyivät maalivahdin torjuntaan.
12. minuutilla näyttävän yhdistelmän päätteeksi Valtteri Heiniluoma pääsi karkuun ja laukoi paristakympistä, mutta maalivahti Sergei torjui pallon eteensä ja kakkospallon haltuunsa. Ottelun edetessä mustapaitainen vierailija pääsi pikkuhiljaa peliin mukaan, mutta yhä edettiin kotijoukkueen hallinnassa. Ottelun 32 minuutilla Sisu-Pallo siirtyi 1-0 johtoon näyttävän yhdistelmän päätteeksi Pekka Palohuhta vapautti Joni Willgrenin maalintekoon. Minuutti tästä Antti Virkkunen siirsi kotijoukkueen 2-0 johtoon. Pari minuuttia edellisestä Juho Mäki-Maunus tykitti upean tykin takakulmaan tilanteeksi 3-0. Tämän jälkeen Santeri Jalkanen joutui venyttämään parhaimpaansa ja teki sen onnistuneesti. Kotijoukkueen Antti Virkkunen oli siirtää kotijoukkueen 4-0 johtoon, mutta ylärima oli esteenä, vaikka pallo sinkosikin kohti takakulmaa.

Toinen puoliaika alkoi sekavissa merkeissä ja vierailijat pääsivät painamaan uhkaavasti pelia kohti kotijoukkueen maalia. Ensimmäinen tilanne tuli 27 minuutilla, mutta pusku meni sivuverkkoon ja pari minuuttia edellisestä oli kärki irti, mutta viimeistely epäonnistui. Tämän jälkeen Sisu-Pallo pääsi peliin kiinni ja lähentelikin pariin otteeseen vierailijoiden maalia. Toisen puoliajan parikymmentä seuraavaa minuuttia peli aaltoili päästä toiseen ja molemmilla oli hyviä tilanteita. Ottelu sinetti tuli 70 minuutilla, kun Pekka Palohuhtaa estettiin maalinteossa rangaistuspotkun arvoisesti ja tämä itse heilutti verkkoa vuoren varmasti pilkulta. Ottelun viimeinen vartti oli lievää pelailua, jossa välillä otettiin miehistä mittaa kovilla taklauksilla. Ottelun loppuhetkillä Janne Ritarilla oli pari erinomaista läpiajopaikkaa, mutta viimeistely ontui. 88. minuutilla koFF/PeIK:lla oli läpiajo, mutta Santeri Jalkanen nappasi pallon kiinni. Pelikellon näyttäessä 90 minuuttia oli parivaljakko Ritari-Harju yrittämässä maalia, mutta poikien hyvää yritystä ei palkittu.
Sisu-Pallon ensimmäinen kotivoitto näki päivänvalonsa 7.6. klo 21.20 Yes ja helpottava huokaus.
Ja lopuksi tietokilpailukysymys, millä seurajoukkueella on eniten EM-kisapelaajia tulevissa kisoissa?

 

 

Sisu-Pallo (Jalkanen, Nieminen, Perämäki, Peltonen, Kallionpää, Heiniluoma, Virkkunen, Jaakonaho, Mäki-Maunus, Palohuhta, Willgren J.)

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu