Historian surkein viikko takana

Otsikko kertoo kaiken, sillä Sisu-Pallon edustusjoukkue kärsi viikolla kaksi rumaa tappiota, ensin sarjakärki pyöritti valkopaitoja 6-1 ja sarjajumbo mif loppuviikosta 6-0. Kannattajat, antakaa anteeksi, yritämme, ei me lupaamme  ryhdistäytyä.Tiistai-illan kohokohta Leyton Orient pelin jälkeen oli linnanpuiston hyväkuntoisella kentällä, jossa kohtasivat sarjakärki SJK reservit ja Sisu-Pallo. Ottelun ensimmäiset 60 minuuttia olivat tasaisia ja ottelu oli äärimmäisen mielenkiintoinen. Tiukkaa vääntöä, kovia, mutta rehtiä taklauksia ja viimeisellä 30 minuutilla komeita maaleja, valitettavasti kotijoukkueen maaliin. Toki Vesa-Matti Tulisalon tekemä maali oli komea, mutta laiha lohtu 5-1 tilanteessa.
Ottelu ratkesi materiaalin laajuuteen pelaajien peruskunnon paremmuuteen. Sisu-Pallon pelaajien jaloissa painaa kevätkierroksen väsymys, sitä seuranneet kesän riennot. Lisäksi kun joukkue kärsii lukuisista loukkaantumisista, niin helppoa syyskautta ei voi joukkueelle ennustaa. Parhaimmillaan joukkue esittää erinomaista pelaamista, kuten huomattiin SJk pelissäkin. Katsomostakin, joka varmaan nelosen ennätysyleisö yli 250 katsojaa saattoi kuulla, kuinka lapsille kerrottiin kahden sarjan parhaimman joukkueen kohtaavan.
Ja sitten koitti sysimusta Maalahden reissu. Kotikentällä Miffiä vienyt Sisu-Pallo sai 6-0 löylytyksen kotijoukkueelta. Lisäksi tuliaisina oli kaksi punaista korttia…huh, huh, ei tätä viitti enempää kirjoittaa, sillä tässä ei ole paljon lapsille kerrottavaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.