Jarkko Tenkula Sisu-Pallon peräsimeen

Jarkko Tenkula Sisu-Pallon peräsimeen

Seinäjokeilaisen ja Pohjanmaan Urheilun pitkäaikainen vaikuttaja, Jarkko Tenkula on Seinäjoen Sisu-Pallon edustusjoukkueen seuraava päävalmentaja. Tenkula on valmentanut pitkän valmennusuransa aikana mm. Seinäjoen Sisun eri juniorijoukkueita & Seinäjoen Sisun edustusjoukkuetta. Hän on myös Seinäjoen Sisun ja Sisu-Pallon pitkäaikainen seura- & taustavaikuttaja ja on toiminut lukuisissa seurojen taustatehtävissä aina Puheenjohtajasta Joukkueenjohtajaan ja lähes kaikkea siltä väliltä. Uuden tehtävän myötä Tenkula ilmoitti jäävänsä kevään vuosikokouksessa pois Sisu-Pallon hallituksesta, mutta jatkaa muiden tehtävien ohella Sisu-Pallon teknisenä Taloudenhoitajana. Jarkko omaa myös pitkän pelaajataustan Seinäjoen Sisun edustusjoukkuessa oman pelaajauransa ajoilta. Tenkula arvostaa erityisesti kovaa työmoraalia ja sitoutumista joukkueen ja seuran eteen, jonka voi arvata olevan yksi keskeinen kulmakivi myös alkavan jalkapallokauden valmennusteeseissä.

Tenkula itse kuvaa tuntumia ensimmäisten viikkojen jälkeen seuraavasti: ”Kolmen viikon kokemuksen pohjalta on hyvä fiilis. Äijät tekee hyvällä fiiliksellä pilke silmäkulmassa duunia. Vanha armeijasta tuttu sanonta henki hyvä, kunto kova sopii joukkueen pirtaan kuin nenä päähän.”

Seinäjoen Sisu-Pallon Hallitus sekä Pelaajisto Kiittävät lämpimästi viime kauteen Sisu-Pallon edustusjoukkueen päävalmentajan tehtävänsä lopettanutta Seppo Salmea andiokkaasta ja pyyteettömästä panoksestaan, jonka hän seuran eteen antoi. Sepon aikakauden huippuhetkiin kuuluivat edustusjoukkueen nousu 3.Divisioonaan kauden 2014 päätteeksi sekä edustusjoukkueen sijoittuminen 3.sijalle Vaasan/Keski-Pohjanmaan 3.Divisioonassa kaudella 2016. Samalla kaudella Sisu-Pallon edustus voitti paikalliskamppailuissa kaupunkimme suurseura SJK:n reservijoukkueen kahdesti.

Sisu-Pallo lähtee Jalkapallokauteen 2018 kahdella joukkueella. Edustusjoukkue lähtee hakemaan uutta vauhtia Vaasan piirin Nelosesta, pelattuaan välillä kolme kautta Vaasan/Keski-Pohjanmaan Kolmosessa. Joukkueiden harjoituskausi on nytkähtänyt todenteolla käyntiin peruskuntokauden harjoitteilla kolmesti viikossa. Harjoitukset Tammikuussa pidetään seuraavasti: Tiistaisin Seinäjoki Areena klo.20.00-21.30, Keskiviikkoisin & Sunnuntaisin Bullerin Monitoimihalli klo.20.30-22.00. Myös uusilla pelaajilla on mahdollisuus tulla antamaan näyttöjä harjoitusvuoroilla.

Sisu-Pallo pelaa pre-seasonilla lukuisia harjoitusotteluja Helmikuun puolivälistä alkaen. Joukkue osallistuu myös Suomen Region’s Cupiin ja Lahden perinteiseen AY-turnaukseen Maaliskuun puolivälissä.

Joukkueiden muista taustahenkilöistä tiedotetaan tarkemmin lähiviikkojen aikana.

Close Menu