Johtoasema suli tappioksi

Johtoasema suli tappioksi

Sisu-Pallo ei onnistunut kaatamaan tärkeässä sarjan häntäpään taistossa vierasjoukkue Tojbyä. Ottelu päättyi Töjbyn 1-3 (1-0) voittoon.

Sisu-Pallo lähti otteluun päättäväisesti tavoitteenaan kolmen pisteen kirjaaminen kotijoukkueen pistesarakkeeseen. Alkulämmittelytkin enteilivät hyvää tapahtumaa pelaajien ollessa keksittyneitä tulevaan otteluun.

Sisu-Pallo saikin peliin hyvän alun kun joukkue onnistui vyöryttämääm hyökkäyksiä vastustajan päätyyn. Palkintoa oli luvassa 14. minuutilla kun Jukka Yli-Renko sai pallon rangaistusaluuen rajalle. Yli-Renko otti hieman vettä korvasta ja laukoi tarkasti tolpan juureen. Harvinaislaatuinen johtoasema oli näin saavutettu.

Ensimmäinen jakso jatkui Sisu-Pallon komennuksessa, mutta varsinaisia huippupaikkoja ei kyetty rakentamaan. Ja näin taukoa vietettiin SiPan johtaessa maalilla.

Toisella jaksolla tavoitteena oli vain ja ainoastaan johdon säilyttäminen ja kauden ensimmäinen voitto.

Sisu-Pallo sai pitemmän hyökkäyksen aikaiseksi, mutta maaliverkkoja ei päästy hätyyttelemään. Kesken kotijoukkueen hyökkäyksen Töjby pääsi iskemään vastaan. Nopea hyökkäys kohti Miika Ruokamon vartioimaa maalia ja Töjby-kärki Daniel Gullans pääsi kasvattamaan kauden maalisaldonsa kuuteen. Peli 1-1, ja kellossa 49 minuuttia.

Töjby pääsikin maalin jälkeen paremmin peliin mukaan. Ottelu jatkui tasaisissa merkeissä, mutta 83. minuutilla Gullans pääsi iskemään toistamiseen. Harmittava takaisku kotijoukkueen voittohaaveille.

Loppukiri jäi SiPan osalta torsoksi ja Töjby pääsikin vielä kaunistelemaan lukemia Christoffer Nordlundin toimesta.

Tämän ottelun lopputuloksen myötä Töjby on kerännyt 15 pistettä. Sisu-Pallon ollessa edelleen kahdessa pisteessä, ja jäljellä on enää 4 ottelua Sisu-Pallon mahdollisuudet sarjapaikan säilyttämiseen karisivat lopullisesti. Loppukauden tavoitteeksi jääköön siis kauden ensimmäisen voiton saavuttaminen.

Seuraava mahdollisuus tähän toimenpiteeseen tarjoutuu keskiviikkona 28.8., kun Sisu-Pallo matkustaa sarjassa kärkipaikalla majailevan Norrvalla FF:n vieraaksi.

Sisu-Pallon kokoonpano:

Mi. Ruokamo; Kivisaari, Hyrkkänen, J. Willgrén, Luotola; Tulisalo (25′ Ma. Ruokamo), Luomapuro; Lappalainen (46′ Tusa), Yli-Renko (65′ Fairchild), Lahti; Karhu

Vaihdossa: Hankanen, Harju, Jokela