Kakkosjoukkue nappasi kauden avausvoiton

Maanantai-iltana Törnävän hiekkakentällä pelatussa kotiottelussa Sisu-Pallon vieraaksi saapui Hyllykallion Myrsky. Peli oli alusta loppuun tiukkaa vääntöä ja vaikea hiekkakenttä toi oman mausteensa peliin.

Kummallakin joukkueella oli omat paikkansa, mutta pitkään näytti siltä, että kirkkain kruunu jää puuttumaan ottelusta. Kotijoukkueen maalilla nollapelin torjunut Vesa Uosukainen oli puolustuksen viimeisenä lukkona pelaten hienosti läpi ottelun. 89 minuutilla Sisu-Pallon lopun painostus tuotti kuitenkin tulosta, kun Jari-Matti Lempinen laukoi Tommi Harjun syötöstä pallon vastustamattomasti takakulmaan ohi HyMyn maalivahdin. Pelin lopputulokseksi jäi 1-0 kotijoukkueen hyväksi. Sisu-Pallo/II on aloittanut kautensa ihan pirteästi pistesarakkeen näyttäessä neljää pistettä kahden ottelun jälkeen. Kakkosjoukkue pelaa seuraavan kerran 23.5 torstaina, kun Seinäjoen raviradalle vierailijaksi saapuu Jalasjärven Jalas. Ottelu alkaa klo 19.00!

Ottelun tilastot ja kokoonpanot: http://www.resultcode.fi/sarjat/joukkue/jou_opk_nayta_uusi.php?piiri_id=100013&ottelu_id=250208&sarja_id=107157

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu