Kakkosjoukkueelle ei pisteitä Jalasjärven vierailulta

Si-Pa/2 vieraili Jalasjärven koulukeskuksessa sunnuntaina, jossa vastassa olivat Kyrön Voima ja Laihian Luja. Pienikokoinen todella liukas parkettikenttä ei ainakaan helpottanut teknisten pelaajien työskentelyä kentällä, mutta aikaan saatiin silti ihan hyvät pelit.

Alku ei ollut turnaukselle meidän kannalta kovinkaan lupaava, kun miehiä oli muutenkin vähän ja allekirjoittaneen tärkeimmät työkalut eli kengät olivat jääneet kotiin. Mutta onneksi paikalla sattui olemaan SJK:n A-juniorien kapteeni Tommi Kukila, joka hoiti pikkuveljensä futsalkengät paikalle ja ensimmäinen peli saatiin käynnistettyä Si-Pan osalta seitsemällä kenkäparilla. Eli iso hatunnosto Tommille siitä, että auttoi ventovierasta ihmistä hädässä!

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Kyrön Voima. Peli alkoi Si-Pan kannalta lupaavasti, kun Janne Ritarin ”kärkkäri” upposi helpohkosti sisään tehden tilanteeksi 1-0. Tasoitus tuli vain hetkeä myöhemmin, mutta Si-Pa ei lannistunut vaan iski kahdesti. Ensin Tuomas Kallionpää sijoitti pallon ohi maalivahdin Janne Ritarin syötöstä. Tämän jälkeen Eetu Takala riisti pallon keskialueella ja nosti pallon hallitusti yli veskarin ja tilanne 3-1 Si-Palle. Kyvo otti tämän jälkeen jostain syystä pelin täysin haltuunsa, iski pelin tasoihin ja vielä vain n. 2 minuuttia ennen pelin päättymistä iski 3-4 maalin, joka jäikin pelin viimeiseksi. Kirvelevä tappio siis Si-Palle.

Toisessa pelissä vastaan asettui Laihian Luja, joka on esittänyt hyviä otteita tällä kaudella. Pelin alku oli surkea (ja peli muutenkin) Si-Palta. Kaveri taisi johtaa jo 7-0, kun tapahtui jotain sensaatiomaista. Toni Koivusaari (huom. vanha maalivahti!) vei todella komeasti puikot vastustajalta ns. ”Elastico” harhautuksella ja roikotti pallon takayläkulmaan tyylikkäästi. Maali oli varmasti Si-Pan kauden upeimpia yksilösuorituksia. Hetkeä myöhemmin Toni ”Elastico” Koivusaari syötti Janne Ritarin yksin läpi, joka sijoitti pallon Lujan hyvin pelanneen maalivahdin alta verkkoon kaventaen pelin 7-2. Laihialaiset iskivät vielä kaksi ja pelin loppulukemiksi jäivät 9-2.

Pelit jatkuvat ensi sunnuntaina Vaasan kauppaoppilaitoksella, jossa vastassa on Jurva-70 ja PP.

Maalipörssi kolmen turnauksen jälkeen:

5 Janne Ritari

4 Tuomas Kallionpää

3 Mika Seppelvirta

2 Eero Kantamaa

1 Kari Kuronen, Eetu Takala, Topi Kilpeläinen, Toni Koivusaari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu