Kakkosjoukkueelle kotiturnauksesta 3 pistettä

Sisu-Pallo 2 pelasi ensimmäiset alaloppusarja pelinsä kotiturnauksessa Seinäjoen Urheilutalolla. Sunnuntaina pelatussa turnauksessa Si-Paa vastaan asettui Jalasjärven Jalas ja Jurva-70. Jalkeille saatiin varsin iskukykyinen joukkue, mutta valitettavasti iskukyky sijoittui vain ensimmäiseen peliin. 

Ottelu Jalasta vastaan alkoi Si-pan painostuksella, mutta niinkuin yleensä, vastustajan veskari (tai Urheilutalon takaseinä) vetivät pidemmän korren kerta toisensa jälkeen. Aivan ottelun alkuhetkillä kotijoukkue koki myös pahan menetyksen Tuomas Kallionpään loukaannuttua harmittoman näköisessä tilanteessa. Nilkka olikin sen verran paisuksissa, että ”Tupella” ei asiaa turnauksessa enää kentälle ollut. Juuri ennen ensimmäisen puoliajan loppua Kari Kuronen viimeisteli maalin edestä tärkeän 1-0 osuman. Kotijoukkue sai hallittua peliä varsin hyvin ja vastustajan varsinaiset maalipaikat jäivät vähiin, mutta Matias Hallasuo sai silti muutamaan otteeseen venyä pallon tielle vastustajan läpiajosta. Toisella puoliajalla kotijoukkue hukkaili taas varmoja maalipaikkoja, mutta saatiin lopulta silti yksi maali vielä tehtyä. Topi Kilpeläinen jakoi hienon syötön takatolppaa kohti Janne Ritarille, joka sijoitti pallon etukulmasta maalin perukoille ja loppulukemiksi jäivät 2-0 Si-Pa:lle. Lopputulos oli täysin oikeutettu pelitapahtumiin nähden, mutta lukemat mairittelevat toki vastustajaa. Syystä tai toisesta maalinteko tuntuu olevan tuhottoman vaikeaa Si-Pa:lle, mutta voitto on silti tosiasia ja se tuntui mukavalta pitkästä aikaa!

Toisessa ottelussa Jurvaa vastaan Si-Pa nukkui ottelun alun ja selkäranka taisi katketa jo alle viidessä minuutissa vastustajan siirtyessä todella nopeasti jo 0-3 johtoon. Jurva iski ottelun alussa maalinsa terävillä vastahyökkäyksillä, kotijoukkueen menettäessä palloja helpoissa tilanteissa. Ajoittain Si-Pa sai myös vähän peliä pyöritettyä, mutta kliinisyys maalipaikoissa loisti poissaolollaan jälleen. Si-Pa sai vielä Jani Hakanpään maalilla kavennettua lukemiksi 1-5, mutta viimeisetkin toivon rippeet katosivat vierailijoiden tehdessä 1-6 maalin.

Turnauksesta kokonaisuudessa puhuttaessa esiin nousee tietysti maalinteon vaikeus, mutta ajoittain itse peli oli parempaa kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella (ainakin ensimmäisessä pelissä). Jurva pelissä muutamasta paikasta, kun olisi oltu viileämpiä maalipaikoilla, niin olisi kummasti muuttunut asetelmat. Jossittelu on toki turhaa ja nyt täytyy vain katsoa eteenpäin, koska seuraava turnaus onkin jo viikon päästä sunnuntaina Botniahallissa. Kauden viimeisessä turnauksessa Vaasassa vastustajina ovat PP ja FC Ajaks.

Maalipörssi 11.3.2012

6 Janne Ritari

5 Mika Seppelvirta

4 Tuomas Kallionpää

2 Eero Kantamaa, Juho Mäkinen, Kari Kuronen

1 Eetu Takala, Topi Kilpeläinen, Toni Koivusaari, Jani Hakanpää

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu