Kausi 2012 käynnistyy

Sisu-Pallo avaa jalkapallon kesäkauden tänään Joupiskan tekonurmella klo 19.30, kun vastaan saapastelevat aina niin vaaralliset ja viekkaat Kuninkaat Vaasasta. Joukkueet ovat tätä ottelu odotellessaan kohdanneet toisensa kolmesti, ensin Suomen cupissa Sisu-Pallo oli jatkoajan jälkeen vahvempi. Kaksi jälkimmäistäottelua pelattiin ristiin. Sisu-Pallo kärsi myös sen toisen ja suurinumeroisimman talvikauden tappion juuri Kuninkaille 2-5 lukemin, joten luvassa isosti vääntöä ensimmäisistä sarjapisteistä.Jalkapallokausi 2012 SPL:n Vaasan piirin nelosessa on tasainen ja ennaltaan arvioituna yllätyksellinen. Ainoastaan sarjan kärjen osalta voitaneen todeta Ponnistuksen ja FC Kuffenin olevan yli muiden joukkueiden. Sisu-Pallon joukkue on asettanut tavoitteekseen selviytyä neljän parhaan joukkoon. Tavoite on realistinen ja täysin saavutettavissa. Viime kauden pettymys on pois lakaistu ja Oksanen/Salmi parivaljakko on huolehtinut siitä, että jalka nousee joukkueella viimeisen vartinkin aikana, jolloin monet ottelut ratkaistaan.

Sisu-Pallo on pessyt kasvojaan jonkin verran alkavalle kaudelle, sillä Pasi Hunnakko ja Jukka Yli-Renko ovat siirtyneet SJK reservien vahvuuteen ja Henry-Matias Latosaari on armeijan harmaissa. Lisäksi keskikentällä viihtynyt Matias Helinko ripusti rikkonaisen kauden päätteeksi kengät naulaan. Hänet toki saatetaan nähdä II-joukkueen peleissä kauden aikana. Uusia pelaajia on noussut edustusjoukkueen ryhmään niin II-joukkueesta, maailmalta ja SJK:n A-junnuista. Heistä kokoonpanossa nähtäneen illan ottelussa Tuomas Kallionpää, Jooel Vuorinen, Janne Ritari ja Toni Koivusaari. Kentille paluun tekee myös ikiliikkuja Mika ”mustis” Koivumäki, joka pukeutuu pelipaitaan numero kaksi.

Uusien pelaajien lisäksi kentälle juoksutetaan perinteiset ja kunniakkaat puna-valkoiset Arsenal peliasut, jotka kuuluvat Seinäjokelaiseen jalkapallokulttuuriin hyvin vahvasti. Nyt kun edustuspalloilutasolla värit ovat vähentyneet, niin perinteiden korostamisen merkitys korostuu entuudestaan, päättivät Sisu-Pallon hallituksen jäsenet asiasta kokouksessaan puhuessaan. Huhut värien palautuksesta ovat saaneet hyvän vastaanoton kadunmiehen ja -naisen puheissa. Hyvä niin, sillä, no onhan se niin pirun hyvän näköinen.

Nelosen sarjakausi avatiin eilen: FC Kuffen vs SuSi YB 2-1, VPS-J vs PeIK/KoFF 3-1, MIF vs ABC 2-2.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu