Kohti kansainvälistä seikkailua

Kohti kansainvälistä seikkailua

Sisu-Pallon ja Pori-Futsalin pelaajat ovat saaneet maistaa kansainvälistä elämää ja peliä Italiassa pidettävissä CSIT:n maailmankisoissa Ligananossa. Joukkueet pelaavat jalkapalloa ja mini-futista, joka on futsalin ja jalkapallon sekoitusta. Lajia pelataan ulkona. joukkueilla on ollut aikaa totutella Italian kuumuuteen + 30 – 35 astetta ja koettaa elää Italialaisessa kulttuurissa. Suurinta tuskaa on tuottanut jalkapallojoukkueen aikataulujen viivästyminen. Siinä olivat Tenkula ja Luotola ihmeissään alettiin palaverissä pitämään huutopaikkaa pelipaikoista ja -ajoista. Huh huh sano Suomalainen…

Jalkopallojoukkue on kohdannut kaksi kertaa Italialaisen joukkueen. Molemmilla kerroilla onn tuloksena ollut niukka tappio. Erityisesti 2-1 tappio ensimmäisessä ottelussa harmitti, sillä voittomaali syntyi kyseenalaisesta rangaistuspotkusta. Toisessa ottelussa kyyti oli vähän kylmempää, sillä tappio tuli 4-2 lukemin. Sisu-Pallon maaleista ovat vastanneet Lauri Hautamäki, Toni Kujala ja Taneli Panttila.

Futsalissa pelattiin todellinen nitro ottelu Israelin Hapoelin kanssa. Ottelu alkoi Israelin ryminällä ja meikäläisten liukastelulla keinonurmikentällä sisäpelitossuilla. Laukausten sihti oli kateissa ja energiaa paloi pystyssä pysymisen tuskassa. Tauolle mentiin 0-3 lukemissa. Sitten alkoi TUL:n joukkueen ja maalivahti Juha Helanderin show. Sihti löytyi ja maalivahti johtaa pistepörssiä. Tilanne oli yhtäkkiä 3-3. Sitten edettiin vuoromaalein 4-4, mutta lopussa Israel teki pari helppoa tyhjiin.

Toisessa ottelussa Tunisia kanssa oli toistoa ensimmäisestä pelistä. Kaverilla onnistui kaikki ja meikäläisillä ei mikään. Tauolle mentiin 0-3 lukemissa. Ottelu päättyi 5-1 Tunisialle. Päivän kolmas ottelu päättyi 6-0 voittoon Kamerunista viisumiongelmien takia.

Huomenna jatketaan jalkapallossa Meksikoa vastaan. Samoin futsalissa pelataan pari sarjakierrosta. Torstai on huilipäiväi, ellei hovissa muuteta aikatauluja.

tul hapoel

Close Menu