Kohti kauden tärkeintä ottelua

Sisu-Pallo kohtaa Joupiskan tekonurmella maanataina klo 19.30 Vähänkyrön Viestin miesten nelosen ottelussa. Panokset ottelussa ovat valtaisat, sillä putoamistaistelu sarjassa on päätä huimaava.Sisu-Pallo lähtee otteluun sisuuntuneena, sillä joukkue/seura ei halua leimaantua ”muoviksi” tai elastiseksi, kuten alkukauden ennakoissa arveltiin. Seuran ja joukkueen ensisijainen tavoite neitsytkaudella on sarjapaikan varmistaminen. Toki kaikki ajattelivat sen tapahtuvan ennen VäVi ottelua, mutta käyhän se näinkin.
Sisu-Pallon edeltäjällä Sisulla oli VäVin kanssa aina suuria vaikeuksia, sillä VäVin isokokoinen pitkää palloa potkia joukkue pelityyli on ollut myrkkyä Seinäjokisille. Sitä samaa myrkkyä VäVi viljeli kevätkierroksella Si-Palle selvin numeroin. Tänään on siis revanssin paikka:

VäVi tunnetaan joukkueena joka osaa venymisen jalon taidon. Tänä vuonna sitä venymistä tarvitaan poikkeuksellisen paljon, sillä VäVin yleensä syksyinen voittoputki on kääntynyt tappioputkeksi. Ainoan voittonsa VäVi on napannut kabinetti päätöksellä, jonka tarkkasilmäisen pallopiirin työntekijät järjestivät heille Team Kiiston kustannuksella. No jokatapauksessa Kiiston pojat taistelevat yhä noususta kolmoseen ja VäVi jatkaa tuolla voitolla taistelussa sarjapaikasta.

Ottelu pelataan iltahämyssä joupiskan tekonurmella valojen loisteessa klo 19.30 alkaen. Tervetuloa kannustamaan Sisu-Pallo voittoon.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.