Korsnäs vei pidemmän korren kotonaan

Ei ollut Korsnäs taaskaan helppo paikka Sisu-Pallolle pelata, sillä aina niin vaikea vierasluola pelata suomenruotsalaisella rannikkolla oli sitä jälleen kerran.

Sisu-Pallo aloitti ottelun selvällä hallinnalla ja lähestulkoon dominoi ottelua ensimmäiset 37 minuuttia. Sisu-Pallolla oli myös muutamia erinomaisia paikkoja siirtyä ottelussa johtoon, mutta ei ollut onnetarkaan ottelussa SiPan puolella. Sisu-Pallon Jari-Pekka Luomalla oli muutamakin paikka siirtää Seinäjokiset johtoon, mutta ruuti ei ollut riittävän kuivaa. Tämän jälkeen kotijoukke sai paremmin juonen päästä kiinni ja se johti lopulta myös tulokseen, sillä kun ottelua oli pelattu lähes 45 minuuttia. Harmittoman näköinen keskitys vasemmasta laidasta lähti kohti SiPan maalia, jonne oli kuitenkin parkkeerannut useampi Korsnäsin pelaaja, josta kotijoukkueen Mikael Båskman pääsi pukkaamaan pallon maaliin. Tilanteessa loukkaantui myös SiPan maalivahti Aku Laine. Aku pystyi kuitenkin jatkamaan ottelua myös toisella puoliajalla. Ensimmäisellä puoliajalla jobinpostia SiPalle tuli enemmänkin sillä myös keskuspuolustaja Henri Huilla sekä hyökkääjä/laitalinkkin Juuso Koskela joutuivat siirtymään vaihtopenkin puolelle nivusvaivojen seurauksena.

Toisella puoliajalla Sisu-Pallo yritti saada takaisin kiinni ottelun hallinnasta ja ajoittain siinä onnistuikin, mutta valitettavasti Seinäjokisten epäonneksi Korsnäs teki ottelun toisenkin maalin kun 53 minuutin kohdalla kotijoukkue keskitti voimakkaan keskityksen oikeasta laidasta, joka yllätti suoraan auringosta tullessaan myös SiPan maalivahdin sekä SiPan puolustuksen ja pallo kimpoili maaliin saakka. Maalista vastasi kotijoukkueen Johannes Blomqvist. Sisu-Pallo kavensi ottelun 56 minuutin kohdalla kun se sai vapaapotkun reilusta 20 metristä. Pallon taakse asettui Henri ”Hönö” Saranpää, joka laukoi oikealta pallon vastustamattomasti etunurkasta sisään.

Loppupeli oli SiPalta kovaa taistelua ja yritystä saada peli tasoihin, mutta täytyy sanoa kotijoukkueen kunniaksi, että he kyllä osasivat tehdä vierailijoiden yrityksen niin vaikeaksi kuin se suinkin oli mahdollista karvaamalla voimakkaasti joka tilanteessa.

Ottelun lopputulos näin ollen kirjattiin 2-1 (1-0)

TÄSTÄ OTTELUN PÖYTÄKIRJAAN

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu