Kovia kokemuksia TUL cupista

Kovia kokemuksia TUL cupista

Seinäjoen Sisu-Pallo tuurasi Lahdessa viikonloppuna Äänekosken Huiman edustusjoukkuetta TUL cupin lopputurnauksessa. Joukkue sai hyvää ja kovaa kokemusta millaista peliä pelataan kakkosessa ja mitä kolmosen fyysisyys on parhaimmillaan tai pahimmillaan. Se on myrkkyä.

Lauantain ottelussa joukkue kohtasi kakkosen kauteen valmistautuvan Mikkelin Pallo-Kissat, joka tavoitteli 41 vuoden jälkeen TUL:n mestaruutta. Sisu-Pallo oli ottelussa vastaanottavana osapuolena, mutta pystyi ajoittain haastamaan kissalauman mallikkaasti. Tauolle mentiinkin 0-0 lukemissa. Tauolla kissat juoksuttivat lisää brassitaitoa ja juoksuvoimaa kentälle. Siihen peli ratkesikin. Ottelu päättyi lopulta 3-0. Sisu-Pallon pojat voivat hyvin tyytyväisiä otteisiinsa. Samanaikaisesti ToVe meni munkkimaan pelinsä WJK:ta vastaan menettäen saumansa uusia mestaruus.

Sunnuntaiaamun koleus muuttui hiostavaksi kuumuudeksi niin hallissa kuin sen ulkopuolella, sillä kevät saapui Lahteen. Aurinko paistoi ja lumet sulivat silmissä.  Sisu-Pallon jaToVen välinen ottelu tarjosi 25 minuuttia tasaista taistelua ja tilanne olikin 1-1, mutta sitten ToVen fyysinen peli ja juoksuvoima olivat liikaa Sisu-Pallolle. Numerot olivat rumat 1-9 ja niissä ei ole mitään selitettävää. Sisu-Pallon ainokaisen teki Tommi Kukila. Loppuottelussa lukemat olivat vielä rumemmat, sillä kissat raatelivat WJK:n 10-0.

 

Close Menu