KPV akatemia vierailulla Joupiskalla

KPV akatemia vierailulla Joupiskalla

Sisu-Pallon yksi kevätkierroksen huippuhetkistä osui Kokkolaan paikallisen palloveikkojen vieraaksi, sillä punanutut hakivat riemukkaan 2-0 voiton kotijoukkueesta. Sisu-Pallon maalintekijöinä olivat Joonas Kuivalainen ja joukkueen kuopus Iiro Kiviluoma.

Sisu-Pallon peli on ollut mallikasta ja hyvin paketissa syyskierroksen FC Korsholm ottelun jälkeen. Tärkeitä pisteitä on haettu mm. kärkijoukkue SIF:ltä tasurilla ja Sportingilta tärkeällä vierasvoitolla. Kotiottelu SIF:ä vastaan antoi viitteitä myös pelin paranemisesta kotikentällä. Sisu-Pallo onkin ollut yksi tehottomimmista kotijoukkueista tällä kaudella. Toivottavasti Takalan veljesten ja Kuivalaisen Joonaksen ruuti on kuivaa tämän illan ottelussa.

Kokkolan palloveikkojen akatemiaa arveltiin Seinäjoen suunnassa yhdeksi kovimmista joukkueista kauden alkaessa. Joukkue on ollut koko sarjan ajan keskikastin joukkue. Illan ottelu onkin varsinainen keskikastin taistelu, jossa voitolla lähestulkoon varmistaa sarjapaikan kaudelle 2016.

KPV:n maalinteko on ollut pääasiallisesti Mikko Laitalan harteilla. Hän on onnistunut maalinteossa seitsemän kertaa kauden aikana. Hyvää tulitukea kolmella osumalla on antanut Lasse Känsälä.

KPV:n peli on syyskaudella ollut tuloksellisesti vaihtelevaa, sillä se käynnistyi heinäkuun alussa Esse IF:lle kärsityllä 0-3 tappiolla. Samoilla lukemilla Virkiä koulutti viherpaitoja. Joukkue onnistui voittamaan sen tärkeimmän ottelun Närpiössä 0-2 lukemilla, mutta VPS-j teki Kokkolaan onnistuneen ryöstöretken edellisellä kierroksella. Joukkueen kotisivuilla aprikoitiinkin tulevaa Sisu-Pallo ottelua silmällä pitäen seuraavasti:”Akatemian peli on kehittynyt kesän mittaan. Pystyttiin pitämään palloa pitkät ajat ja luomaan suunniteltuja hyökkäyksiä. Palkintoa ei tässä pelissä saatu. Olisihan se 0-0 ollut tarjolla, mutta kun voittoa tavoiteltiin. Seuraavaksi voittoa tavoitellaan ensi perjantaina Seinäjoella Sisu-Pallon vieraana. Nyt voisi tietysti valmiiksi miettiä, että kelpaisiko se 0-0, jos on enää viisi minuuttia aikaa tasurin varmistamiseen.” Kommentti oli hävityn VPS pelin jälkeen annettu.

0-0 peli ei kelpaa kotijoukkueella. On aika tarjota kotiyleisölle makiaa mahan täyreltä. Karvaita hetkiä on koettu joupiskalla riittämiin. Se on nyt loppu se. Tervetuloa nauttimaan illan ottelusta.  

Close Menu