Kuuden pisteen Vaasan reissu

Kuuden pisteen Vaasan reissu

26.05.2016 FC Jukola – Sisu-Pallo 3-2 (0-2)
17 0-1 Palomäki
20 0-2 Siukola
68 1-2 Reinikainen
78 1-3 Palomäki
94 2-3 Svarvar rp.

Varoitukset: Karppinen, Huttu

Sisu-Pallon ykkönen ja kakkonen tekivät onnistuneet ryöstöretket Vaasaan raviradan ja Vaskiluodon kentille. Ykkönen voitti FC Jukolan 3-2 ja kakkonen PUS:n 2-1.

Sisu-Pallo aloitti ja pelasi koko ensimmäisen jakson erinomaisesti. 2-0 taykotilanne mairitteli kotijoukkuetta, sillä mahdollisuuksia joukkueella 3-4 lisämaaliin. 5 minuutilla punapaidat saivat ensimmäisen kulman, jonka jälkitilanteesta Petri Huttu pääsi kokeilemaan 16 takaa, mutta laukaus suuntautui puolustusmuuriin. Noin vartin kohdalla pirteästi pelannut Matias Siukola keskitti, mutta kotijoukkueen puolustus onnistui purkamaan kulmaksi. Kulmasta Roope Takala pääsi puskemaan, mutta Kauppi maalissa koppasi pallon itselleen. Kesän toistaiseksi komein maali nähtiin 17 minuutilla, kun Sami Viljanen siirsi Antti Palomäelle, joka tälläsi suoraan syötöstä pallon yläkulmaan paristakymmenestä metristä. Kolme minuuttia myöhemmin Kauppi sai poimia pallon jälleen verkosta. Eero Rahnaston pitkä heitto tavoitti Sami Viljasen, joka jatkoi pallon Siukolalle, joka runnoin pallon maaliin. Tämän jälkeen Viljanen, Kuivalainen ja Palomäki hätyyyttelivät Kauppia useaan otteeseen, mutta pallot vierivät joko hivenen ohi tai suuntautuivat Kaupin ulottuville.
Kotijoukkueen paras paikka oli vaparista 34 minuutilla Jarkko Rantamäen ampuessa pallon Luffen käsien kautta tolppaan ja jatkopallosta Luffe sai pallon putsattua kulmaksi. Punapaidat pääsivät iskemään vastaiskusta 4-2 ylivoimahyökkäyksestä, mutta laukaus meni pallon mitan ohi maalin. Ihan jakson lopussa Teemu Heiskari pyöräytti boxissa pakin sivuun ja pääsi laukomaan, mutta Luffe veti pitemmän korren.

Toinen jakso alkoi kotijoukkueen kovalla vyörytyksellä ja tilanteita sateli hyvillä keskityspalloilla. Tulosta syntyi 68 minuutilla kun Jarmo Reinikainen iski keskityksen päätteeksi. ”Jumalat” olivat puolella, sillä pallo pomppi tolppaan, rimaan ja punapaitojen puolustajaan ennen kuin se löysi paikkansa Luffen takaa. Tämän jälkeen punapaidat pääsivät uudelleen peliin mukaan ja saatiin luotoa muutamia tilanteitakin. 78 minuutilla toistui toisen maalin kuvio Antti Palomäen toimiessa viimeistelijänä takatolpalta. Tämän jälkeen kotijoukkue yritti vielä kovasti, mutta turhaan. Se alkoi myös kuulua kentällä erotuomariston psyykkamisena. FC Jukola sai rankkarin 90+4 minuutilla ja pallon laittoi maaliin pirteästi pelannut Tom Svarvar.

Close Menu