Laakkonen rankaisi kahdesti

Sisu-Pallo kohtasi toistamiseen tällä kaudella Kungligan ja lukemat olivat saman miehen toimesta toistamiseen tylyt kotijoukkueelle: Laakkonen 3 – SiPa 0. Si-Pallakin oli omat hetkensä, mutta vierailijat kestivät rutiinilla kokemuksella.Sisu-Pallo pitää itseään ja kannattajiaan pelon sekaisissa tuntemuksissa sarjan päättymiseen saakka, sillä pelaajia tuntuu tällä hetkellä kiinnostavan enemmän leukojen loksauttelu, kuin pelaaminen, saatika nyt sitten harjoittelu. Kaikki tekeminen tai tekemättömmyys näkyy joukkueen otteissa kentällä. Joukkueen tuleekin ryhdistäytyä, mikäli aikoo sarjapaikan sarjassa säilyttää.
Kapealla materiaalilla liikkeellä ollut Sisu-Pallo joutui alkuvihellykseen saakka arpomaan maalivahtia, kun työesteet ja muut murheet olivat esteenä maalivahdeilla. Matias Hallasuo pelasi toisen ottelunsa maalissa ja selvisi pelistä kohtalaisen puhtain paperein. Ottelu alkoi Sisu-Pallon lievällä hallinnalla, mutta maalinteko ontui. Kungliga siirtyi puolen tunnin pelin jälkeen 1-0 johtoon kapelimestari Ville Laakkosen osumalla. Laakkosta säesti erittäin hyvin kärjessä pelannut isokokoinen ja nopea Kimmo Siljander. Molemmilla joukkueilla olis useita kulmapotkuja, mutta ne eivät tuottaneet tulosta ensi jaksolla. Toinen jakso alkoi kotijoukkueen kannalta murheellisesti, kun kolmannella minuutilla Tony Valkeakari roikotti kaukaa yli Si-Pa maalivahdin. Loppunumerot 3-0 viimeisteli jälleen Ville Laakkonen.
Kotijoukkueen tulee nollata tilanne nopeasti ja suorittaa pienimuotoista itsetutkiskelua omasta tekemisestään. Maanantaina vastaan astelee aina Si-Palle vaarallinen VäVi, joka on onnistunut useampana vuotena taittamaan eduksi nämä putoamistaistellut. Voittamalla maanantai-illan ottelussa VäVin Si-Pa käytännössä varmistanee sarjapaikan, kun sarjaa olis kaksi kierrosta vielä pelaamatta.
Si-Pa vs VäVi pelataan maanantaina Joupiskan tekonurmella klo 19.30 iltavalaistuksessa. Tervetuloa kannustamaan ja jännittämään kotijoukkue voittoon.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.