Lapuan reissulta hymy huulessa

Sisu-Pallo vieraili  Lapuan hyväkuntoisella Liuhtarin hiekkakentällä katsastamassa Ponnistuksen tuoretta kevätkuntoa tuulisessa maanantai-illassa. Liian pahaksi ei ollut ilma kuitenkaan äitynyt koska paikalla oli parisenkymmentä toppavaattein varustautunutta katsojaa.

Sisu-Pallolla oli sangen makoisat lähtökohdat otteluun sillä varovaisimpienkin arvioiden mukaan oli pelissä oleva muutamia vaihtomiehiä  joten jalkeille saataisiin tasapainoinen joukkue.

Kentälle astelikin pitkästä aikaa joukke, jossa pelipaikat täyttyivät niille suurinpiirtein kuuluvistakin pelimiehistä. Se näkyikin pelissä jo alkuhetkiltä saakka pallonhallinnan ollessa Sisu-Pallolla kun palloa siirreltiin maltilla ja suhteellisen varmoin ottein pitkin paikoin epätasaista liuhtarin sepeliä.

Pallon siirtely tuottikin suhteellisen nopeasti tulosta ja noin vartin pelin jälkeen oli pallo ensimmäistä kertaa Ponnistuksen verkossa. Toistamiseen pallo upotettiin veräjän perille rangaistuspilkulta ja erätauolle mentiin Sisu-Pallon johtaessa 0-2.

Toisella puoliajalla Sisu-Pallo suoritti muutamia vaihtoja ja hyvä ote jatkui siitä mihin jäikin ja ripeässä tahdissa oli tilanne jo 0 -3 Sisu-Pallon hyväksi. Ponnistus pääsi kuitenkin yhtä nopeasti kaventamaan tilanteeksi 1 -3. Ottelun loppupuoliskolla Sisu-Pallo tuhrasi muutamia maalipaikkoja, upotti vielä yhden ja päästi lapualaiset rokottamaan kulmatilanteesta  loppulukemiksi 2-4.

Kaikenkaikkiaan esitys oli perusvarma ja jätti joukkueen hyvällä mielellä odottelemaan kauden alkua jossa vastaan asettuu luun kova KaiK/TePa-yhdistelmäjoukkue.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu