Latosaari jatkaa Sisu-Pallon peräsimessä

Seinäjoen Sisu-Pallo pääsi valmentajaneuvotteluissa toivottuun ratkaisuun, kun Veli-Matti ”vellu” Latosaari jatkaa Sisu-Pallon peräsimessä kaudella 2011.Sisu-Pallon ja Latosaaren ensimmäisen kauden saldona oli tavoitteeksi asetettu sarjapaikan säilyttäminen. Tavoite saavutettiin ja siten saatiin taattua työrauha tuleville kausille. Pohjat on luotu ja uskottavuutemme on vahvempi kuin neitsytkaudella, toteaa puheenjohtaja Jarkko Tenkula.
Tulevalle kaudelle toivotetaan mukaan sitoutuneita nuoria pelimiehiä ja vähän varttuneempiakin jatkavien pelaajien rinnalle. Viime kauden suurin ongelma liiallinen kokeilijoiden määrä. Loppukaudesta pelaajat olivat kortilla ja taistelu sarjapaikasta kävi tosi kovana. Onneksi keskikesän peleistä saatiin riittävä määrä pisteitä, toteaa Tenkula.
Oman suolansa joukkueen rakentamiselle antavat tulevat nuoret pelurit, jotka hakevat pelipaikkaa SJK:n A-junioreiden ulkopuolelta. Heille tarjotaan mahdollisuus hyvään harjoitteluun ja pelaajakehityksen jatkumiseen.
Sisu-Pallo aloittaa pelailutreenit futsal harjoitusten lomassa wallsport areenassa marraskuun puolivälissä. Toivotamme kaikki haasteista kiinnostuneet ja sitoutumisvalmiit pelaajat haistelemaan jalkapallonurmen pintaa ja tuoksua.
Kevättä, toista sellaista odotellessa…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.