Leonidin hattytemppu oli liikaa Sisu-Pallolle

Leonidin hattytemppu oli liikaa Sisu-Pallolle

Sisu-Pallo – Korsnäss FF 0-3 (0-0)

Seinäjoen Sisu-Pallo lähti otteluun voitto mielessä. Yhtä lailla mielessä oli kovaa pelaavan vastustajan koiramaiset otteet. Ja niitähän esiintyi yhä enemmän pelin aikana. Kotijoukkue jouti lähtemään otteluun ilman Petri Huttua, joka huilasi korttitilin täyttymisen vuoksi. Veli-Pekka Pajula oli työesteinen ja muutama pitemmän aikaa poissaollut oli poissa kokoonpanosta.

Ottelu alkoi tiukalla keskialueen taistelulla. Mustapaidat hienokseltaan dominoivat fyysisyydellään ja paremmalla liikkeellä keskialuetta. Sako Koskisella ja Eero Rahnastolla ei juuri tilaa keskialueella jätetty. Tuomas Hyrkkänen ja Antti Viita depytoivat toppariparina. Parivaljakko pelasi kohtalaisen hyvin, mutta vastustajan toinen osuma tuli Hyrkkäsen karmaisevasta syöttövirheestä. Sisu-Pallon hyökkäykset ottelussa olivat harvassa ja varsinaiset maalipaikat vielä harvemmassa.

Kentän kuninkaana hääräsi Leonid Grinnes, joka viimeisteli kolme maalia ajassa 46, 54 ja 65 minuuttia. Ottelun pahin rotta oli ääliömäisesti käyttäytynyt Yefim Grinnes, joka ehti pelata 0-3 tilanteessa kuusi minuuttia teloen kotijoukkueen Lauri Hankasen. Todella ääliömäistä käytöstä. Erotuomarin tehtävä on suojella pelaajia kentällä ja tällä kertaa se ei ihan mennyt putkeen.

Varoitukset kirjasivat kotijoukkueesta TUomas Hyrkkänen ja Taneli Panttila, sekä vierailijoista Andtrei Shyrobokov ja Yan Grinnes.

Sisu-Pallolla on ensi viikolla tuplapelien viikko, sillä tiistaina kohdataan vieraissa FC Jukola ja perjantaina kotona PeFF.

Close Menu