Maakuntamatkalle Lapuan keskuskentälle

Maakuntamatkalle Lapuan keskuskentälle

Voiko ihanammin perjantaita viettää, voiko ihanampaa päivää ollakkaan…

…niin sitä voi kysyä joukkueilta ottelun jälkeen, mutta tosiasia on, että tunnetta ja kiihkoa ei tule puuttumaan illan kohtaamisesta. Illan pelin sankarit, Ponnistus ja Sisu-Pallo tarjoavat katsojilleen täyden ysikymppisen ja rapiat päälle viihdyttävää ja yleisöön menevää jalkapalloa.

Molemmat joukkueet ovat keskittyneet otteluun harjoittelun merkeissä. Seinäjoella on harjoiteltu baarimattojen asennusta ja lavojen rakentamista, sekä katsottu silmät tapilla MM-kisoja. Joukkueen valmentajakin on nähty Kisakeskuksen maastoissa hakemassa viimeistä tietoa aikuisten ohjaamisesta. Palautteen pohjalta voisi sanoa, ettei mennyt ihan niikuin strömsöössä. Sittemmin Tenkula onkin bongattu Tangoparaatissa, parkkivahtina ja liikenteenohjaajana. Sisu-Pallo on siis valmis illan otteluun…

Punapaidoilla on allaan vieraista haettu murskavoitto 1-6 lukemin MIF:stä. Ainekset oli todellisiin murskajaisiin, mutta joukkue päätyi tällaisiin Manchesterilaisiin numeroihin. Kotijoukkueen otteet ovat takellelleet viime peleissä, sillä alla on kotitappio Kuffenille 4-6 ja vierastappio FC Korsholmille 4-1. Kotijoukkue on siis taatusti täynnä ”pyhää vihaa” ja valmis kaatamaan Sisu-Pallon. Joukkueella ob´n varmasti muistissa katkera 3-2 kevätkierroksen tappio Joupiskalla.

Molemmilla joukkueilla on 16 pistettä ja puuskuttavat kärkinelikon tuntumassa. Tämän ottelun jälkeen toinen jatkaa taistoaan. Punapaidat ovat päättäneet jatkaa taistoaan ja pyyhkiä nurmikon pintaa vastustajillaan.

Sisu-Pallo toivottaa yleisön tervetulleeksi Lapuan keskuskentälle perjantaina 13.7. klo 19:00 alkavaan otteluun.

Close Menu