Maalahdesta leivottiin limppua

Sisu-Pallo teki vain sen mitä tarvitsi ja ehkä vähän alle mutta tänään sillä duunilla pelitaulu näytti 90 minuutin kohdalla numeroita 4-1.
Perämäki, Heiniluoma, Hunnakko rp. ja VirkkunenSisu-Pallo avasi pistetilin varsin laiskavauhtisessa nelosen ottelussa joupiskan tekonurmella Malax IF:n kustannuksella. Ottelun alku oli kuitenkin kotijoukkueelle vaikea, sillä toisella minuutilla vierailijat saivat kulmanpotkun, joka ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Sisu-Pallon ensimmäinen paikka siunaantui Juha Jaakonaholle, jonka veto paristakympistä suuntautui kuitenkin suoraan maalivahdille. Maalivahdin avauksen jälkeisestä tilanteesta kotijoukkueen alakerran linjat sekosivat ja miehet juoksivat ristiin rastiin. MIF:n vanhakettu Mats Smulter kiitti juoksi Sisu-Pallon keskuspuolustajien läpi ja laukoi 1-0 vierailijolle. Smulter tulee olemaan monelle joukkueelle vaikesti pideltävä erityisesti Maalahden kotikentällä, jossa palloa heitellään linjan taakse kaiken aikaa.
Vartin pelin kohdalla Mika Hynynen lähetti toisen lukuisista erinomaisista keskityksistään oikean pakin paikalta. Tällä kertaa ratkaisua yritti Antti Virkkunen, mutta MIF puolustus ehti väliin torjuen pallon kulmaksi. Ottelun 23. peliminuutilla Aleksi Oijennus ja Valtteri Heiniluoma pelasivat hyvän seinäpelin, mutta tällä kertaa maalivahti Ronny Storm torjui pallon kulmaksi. Valtteri Heiniluoma toimitti upealla puskulla riman kautta Pasi Hunnakon kulman verkon perukoille tilanteeksi 1-1. Ja lisää seurasi, sillä seuraava paikka siunaantui Pasi Hunnakolle vaparista 16 m. reunalta, mutta MIF veskari torjui erinomaisesti pallon etukulmasta. Tilanne jatkui ja Jukka Yli-Renko lähetti keskityspallon Pekka Palohuhdalle, joka jatkoi päällään Juha Jaakonahon maalintekopaikkaan, mutta pallo lipui hiuksen hienosti ohi takakulmasta. Vyörytyksen jatkuessa MIF boxissa, joutui Jukka Yli-Renko rikkeen kohteeksi ja siitä seuranneen rangaistuspotkun laukoi maaliin Pasi Hunnakko.
Minuutti ja pallon riistoon, Juha Jaakonaho keskitti pallon Jukka Yli-Rengolle, jonka jatko meni hivenen maalin ohi. Ja vain pari minuuttia edellisesti lähetti Mika Hynynen jälleen hyvän puolenvaihdon Aleksi Oijennukselle, joka rohkeasti laukoi volleysta, mutta maalivahti nappasi pallon. Kymmenen minuuttia ennen jakson loppua katkesi MIF:n selkäranka, kun Jukka Yli-Rengon keskityspallo tavoitti Pekka Palohuhdan. Tämän pusku meni takatolppaan, mutta Antti Virkkunen seurasi tilanteen loppuun ja laittoi pallon maaliin 3-1 tilanteeksi.
Toinen puoliaika oli pääosiltaan pallottelua ja pelailua. Aika ajoin pallo kulki mallikkaasti, mutta ajatukset taisivat olla jo Suomi – Venäjä kiekko-ottelun tohinoissa. Ottelun 53 peliminuutilla Valtteri Heiniluoma laukoi tulisesti paristakympistä maalivahdin torjuessa pallon kulmaksi. Tilanteesta seuranneen kulman Pasi Hunnakko lähetti Petri Perämäen päähän ja loppunumerot 4-1 saivat sinetin. 57. minuutilla Antti Virkkunen oli pääsätä karkuun, mutta kova vasemman jalan kosketus kadotti palloon kosketuspinnan ja se karkasi Antin ulottumattomiin. 66. minuutilla Sisu-Pallon kulma kuvio toistettiin; Hunnakon lapikkaasta Perämäen päähän ja pallo maaliin. Puskua edelsi kuitenkin rike ja peliä jatkettiin 4-1 lukemista.
Vierailijat pääsivät pariin otteeseen lähentelemään kotijoukkueen maalia, mutta huonolla menestyksellä, sillä niin Vesa Uosukainen kuin Jarmo Rahnasto hoitivat hyvin tonttinsa omilla jaksoillaan.
Sisu-Pallo: Uosukainen (46.Rahnasto), Hunnakko, Heiniluoma, Willgren J. Yli-Renko (80.Hautala), Virkkunen (71.Tuovinen), Hynynen (76.Miilumäki), Palohuhta, Jaakonaho (65.Helinko), Perämäki, Oijennus (65. Willgren)

Sisu-Pallon kotipelit jatkuvat ensi perjantaina klo 19.30 joupiskan keinoviheriöllä, jolloin vastaan asettuu ABC Vaasasta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.