Murskavoitto Kanuunoista

Murskavoitto Kanuunoista

2707 Sisu-Pallo – Kanu/KJV 7-1 (2-0)
08 1-0 Tuomas Hyrkkänen
29 2-0 Ville Luomapuro
50 3-0 Ossi Karhu
70 4-0 Teemu Kukila
71 4-1 Matias Lammi
75 5-1 Vesa-Matti Tulisalo
87 6-1 Tommi Kukila
91 7-1 Tommi Kukila
Varoitukset: Eetu Takala (SiPa) ja Kai Koski (Kanu/KJV)

Seinäjoen Sisu-Pallo jatkoi vuoristorata-ajeluaan keskuskentällä pelatussa ottelussa. Tällä kertaa junaa ohjattiin voitokkaasti, sillä loppunumerot 7-1 eivät jätä mitään jossittelun varaan. Näin keväinen 2-2 tasapeli tuli maksettua takaisin korkojen kera. Ominaiset otteet siis jatkuivat, voitetaan tai hävitään, tehdään se sitten yleisöä hellivällä tavalla – suurinumeroisesti.

Kaikesta näki, että Lapualla koettu toisen jakson herätys oli aistittavissa pukuhuoneessa. Ilmassa oli keskittymistä, mutta myös iloista huumorilla höystettyä jutustelua. Ottelu alkoikin hyvin taktiikkaa noudattamalla ja päästiin iskemään vierailijoiden avauksiin. Ensimmäisen maalin ja parin riiston jälkeen vierailijat lähettivät maalipotkunsa kotijoukkueen kenttäpuoliskolle. Vierailijat olivatkin vahvoja ykköspallossa, mutta kakospallot jäivät kotijoukkueelle.

Kotijoukkue pääsi illan peliin laajalla rosterilla ja vaihdosta sai heittää kovan luokan pelimiehiä kentällä topisella jaksolla. Se tappoikin Kanuunoiden pelin lopuulisesti, sillä punapaidat lisäsivät tauolta vauhtia ja tunnin kohdalla tehtyt vaihdot auttoivat sen säilyttämisessä. Erityisesti Teemu Kukilan ja Vesa-Matti Tulisalon sisääntulot olivat erinomaiset.

Illan pelissä nähtiin ja koettiin mm. Tuomas Hyrkkäsen neljän vuoden kuivan jakson päättyminen, kentän lyhimmän miehen Vesa-Matti Tulisalon päämaali ja Teemu Kukilan kultainen kosketus, sekä maalisuhteen muuttiminen plussan puolelle. Joukkue on muuten viimeistellyt kolmen maalin keskiarvolla, mutta peräpääkin on vuotanut samassa tahdissa. Yleisöystävällistä peliä luvattiin kauden alussa ja sitä on tarjottu.

Punapaidat pelaavat varsinaista härkäviikkoa, sillä tiistaina joukkuea matkustaa sarjakärki Kaskö IK:n vieraaksi ja perjantaina Seinäjoen keskuskentällä pelataan liigan esiottelu Sisu-Pallo – VPS j. Siihen kun lisätään kakkosen pelit mukaan, niin reeniaikoja ei hirviästi ole.

Close Menu