Myös Sisu-Pallo/2 aloitti kautensa 2-0 voitolla

Myös Sisu-Pallo/2 aloitti kautensa 2-0 voitolla

Seinäjoen Sisu-Pallon molempien joukkueiden taival sarjaporrasta ylempänä on alkanut positiivisten tuulten alla, sillä myös SiPa/2 voitti oman kauden avausottelunsa lukemin 2-0 (1-0) Töjby FC:a vastaan Vaasan Viitosen avauskierroksen ottelussa.

Sisu-Pallo aloitti ottelun heti räväkästi, kun Marko Salimäki pelasi pallon oikealta pystyyn Joonas Koivumäelle, joka tuikkasi boxista pallon oikeaan ylänurkkaan ohi hölmistyneen närpiöläismaalivahdin. Ensimmäinen puoliaika törnävän hiekalla ei kuitenkaan ollut mitenkään helppo Sisu-Pallollekaan ja ajoittain myös Töjby jopa sai hieman otetta pelistä. Sisu-Pallo sai kuitenkin taisteltua puoliaikalukemiksi 1-0.

Toinen puoliaika olikin sitten jo selvästi Sisu-Pallon hallintaa, eikä Töjbyllä ollut varsinaisia maalipaikkoja kuin muutama ottelun loppuhetkillä. SiPan 2-0 maali sai alkunsa keskialueelta, kun niin monta kertaa aiemminkin läpi Töjbyläismuurin purjehtinut Ville Luomapuro ajeli vasemman boxin reunasta läpi ja syötti pallon maalin eteen avopaikkaan, josta niin ikään hyvin pelanneen Tommi Luopajärven oli helppo työ siirtää pallo tyhjään maaliin. Tässä vaiheessa ottelun erotuomari Asko Ristimäen pelikello näytti aikaa 73min. Paikkoja ottelun tiimellyksessä olisi ollut muutamiin lisämaaleihinkin, mutta Sisu-Pallo oli tänään kohtelias isäntä, eikä rasittanut pitkämatkalaisten kotimatkaa enää enempää. Sisu-Pallon maalilla Taneli Panttila torjui vuoren varmasti kaikki maalia päin tulleet laukaukset ja ottelun loppuhetkillä venyi vielä loistavaan "pantteritorjuntaan", joka olisi pitänyt kyllä saada nauhalle… 🙂

Sisu-Pallolla on alkavalla kaudella "positiivinen ongelma", sillä joukkueiden kirjoilla on yli 50 -pelaajaa, joka tekee oman haasteensa peluutuksen suhteen. Tämänkin päivän ottelusta useampi pelimies joutui jäädä katsomoon odottamaan omaa pelivuoroaan. Kausi on kuitenkin pitkä ja lomakauden alkaessa laaja pelaajamateriaali kääntynee vielä kaikkien eduksi ja jokainen tulee oman näytönpaikkansa saamaan. Tänään jokainen joukkueeseen nimetyistä 18 -pelaajasta täytti oman paikkansa ja voitto oli nimen omaan "KOKO JOUKKUEEN YHTEINEN VOITTO!"

PÖYTÄKIRJA

SARJATAULUKKO

Sisu-Pallo/2:n kausi jatkuu vasta PE 8.5., jolloin se matkaa APV:n vieraaksi Alavudelle.

Close Menu