Närpiöstä tuliaisena kokemusta

Närpiöstä tuliaisena kokemusta

18.6.2018 Kraft/2 – Sisu-Pallo 4-1 (1-1)
11 min. 0-1 Ville Luomapuro
17 min. 1-1 Andreas Ekholm
51 min. 2-1 Andreas Ekholm
72 min. 3-1 Elias Enlund
76 min. 4-1 Andreas Ekholm

Seinäjoen Sisu-Pallo teki epäonnistuneen ryöstöretken Kraftin tekonurmelle. Keli oli kamalan tuulinen ja puuskittainen. Se vaikutti pelin kulkuun, mutta molemmille joukkueille. Kraft pystyi pitämään palloa paremmin maassa, joten se hyötyi pelitavastaan enemmän ja näytti paljon taidokkaamalta joukkueelta, kuinmitä sarjataulukko kertoo.

Sisu-Pallo sai ottelussa hyvän alun. Kraftin alkakerran syöttöpeli eiollut parhaassa kuosissa alkuminuuteilla ja niinpä punapaidat saivat prässillään painetta luotua. Ossi Karhu oli kärkkäänä ja pääsikin murtautumaan lähes läpu 11 minuutin kohdalla ja seurauksena oli vapaapotku ihan 16 metrin rajalta. Ville Luomapuro asteli pallon taakse ja sijoitti pallon varmuudella verkon perukoille.

Viisi minuuttia tästä oli Kraftilla ensimmäinen tilanne, mutta maalikomennuksen saanut Vesa-Matti Tulisalo onnistui erinomaisesti torjumaan pallon yhdellä kädellään yli maalin. Heti perään kotijoukkue sai hyvän vaparipaikan oikealta, mutta se onnistuttiin purkamaan, mutta sitten tapahtui pelin ja kotijoukkueen ensimmäinen ja erikoisin maali. Tulisalo myöhästyi hivenen oikealle puolelle suuntautuneesta katkoyrityksestä. Laituri lähetti pallon kohti maalin takakulmaa ja se meni takaverkkoon useiden pelaajien läpi muutamalla pompolla. Se oli sellainen taidokas onnenkantamoinen.

Sisu-Pallo oli maalin jälkeen hyvin pelissä mukana, mutta todelliset maalipaikat ja laukaisut puuttuivat, kuten useissa tämän kauden peleissä. Erän viimeisellä kolmella minuutilla kotijoukkueella pari hyvää paikkaa, mutta Tulisalo ja maalipuut pelastivat punapaidat lisätakaiskuilta.

Toinen puoliaika alkoi punapaitojen hyvällä otteella. Pallo kulki pelaajalta toiselle, mutta kesken kaiken 50 minuutin kohdalla pääsi kotijoukkue keskittämään oikealta ja Kraftin torni kärjessä oli liian vapaana. Tämä nikkasi ja kiitti tilanteeksi 2-1. Sisu-Pallolla oli kaksi erinomaista maalintekopaikaa molemmilta puolin Antti Virkkusen ja Mika Lahden keskitystilanteiden päätteeksi, mutta viimeistely ontui maalin edessä. Kuten usein tällaisissa peleissä, kun itse et onnistu, niin kaveri kiittää. Tässä kohtaa kaveri kiitti kahdesti 72 ja 75 minuuteilla. Molemmat maalit syntyivät poikittaisyöttöjen päätteeksi maalille. Erityisesti jälkimmäinen oli hieno syöttö kuudelletoista, josta lähti suora veto maaliin.

Ottelun lopussa punapaidoillakin oli paikkansa, mutta tänään ei osumia tullut. Totuuden nimissä numerot olisivat voineet olla rumemmatkin, sillä kotijoukkue osui kolmesti maalipuihin pelin aikana.

Tästä taistelu jatkuu keskuskentällä sarjajohtaja Kungligaa vastaan keskiviikkona 27.6. klo 19:00

Sisu-Pallo: Vesa-Matti Tulisalo, Lauri Hankanen, Mikael Luotola, Joni Willgren, Tuomas Hyrkkänen, Sami Sinkkilä, Mika Lahti, Antti Virkkunen (68 Janne Kilpeläinen), Ville Luomapuro, Tommi Kukila ja Ossi Karhu

 

Tästä seuranneesta kulmasta Kraft sai pallon takatolppaan ja siitä onnekkaasti Tulisalon syliin.

 

Close Menu