Norvalla oli kova…

Norvalla oli kova…

Sisu-Pallon edustus kohtasi Vaasan/Keski-Pohjanmaan Kolmosen neljännen kierroksen kamppailussa sarjakärki Norvalla FF:n Vöyriltä perjantai-iltana Tekonurmella. Jo ennalta oli tiedossa, että vastaan saattaa tulla ehkä sarjan vahvin joukkue…ainakin yksi vahvimmista.

Joukkueet taistelivat kyllä pelillisesti aika tasapainoisesti, mutta viimeistelypäässä ja ratkaisusyötöissä vierasjoukkue Norvalla oli tällä kerralla kyllä selvästi kotijoukkuetta edellä. 
Maalinteon aloitti Norvallan Emmanuel Elomobor 17 minuutin pelin kohdalla kun pallo pyöri Sisu-Pallon boxin ruuhkassa ja Vöyriläinen pääsee tuikkaamaan pallon kohti takatolppaa ja siitä hieman onnekkaastikkin maaliin. Hieman ennen puoliaikavihellystä on sama mies asialla uudelleen ja joukkueensa parhaanakin palkittu pelimies viimeistelee illan toisensa laukauksella 16-viivan rajamailta. Puoliajalle mentiin siis tilanteessa 0-2.

Toisen puoliajan alkupuolella Sisu-Pallo yritti kovasti päästä mukaan peliin, mutta vaikka pelinhallinta saatiinkin itselle niin tarkkuus hyökkäyspäässä laukausten ja keskitysten tarkkuutena ja laatuna eivät kuitenkaan käyneet toteen ja näin ollen Sisu-Pallo jäi kauden toisessa kotiottelussaan maaleitta. Ottelun 70minuutilla Norvalla siirtyi ottelussa 0-3 johtoon, kun Carl-Anton Karlsson sai pallon itselleen oikeasta laidasta tulleesta keskityksestä ja hän laukoi pallon suoraan etuylänurkkaan noin 12 metristä ohi Sisu-Pallon maalilla pelanneen Vesa Uosukaisen. Lopullisen niitin Sisu-Pallon arkkuun iski 87 minuutilla vieraiden Cody Pillon läpiajosta, joten loppulukemat Seinäjoella kirjattiin Sisu-Pallo 0 ja Norvalla 4.

Ottelun jälkeen joukkueiden parhaina palkittiin Norvallasta sekä avausmaalintekijänä että joukkueen parhaana Emmanuel Elomobor ja Sisu-Pallosta Jussi Karppinen. Palkinnot luovutti seuran puheenjohtaja Vesa-Matti Tulisalo.

Sisu-Pallon kokoonpano: Vesa Uosukainen (MV), Antti Viita, Eetu Takala, Eero Erno Ruismäki, Petri Huttu (C), Jussi Karppinen, Joonas Kuivalainen, Juuso Koskela (46 Iiro Kiviluoma), Jukka Yli-Renko (65 Lauri Hautamäki), Eero Rantanen (80 Tommi Luopajärvi), Eero Rahnasto (86 Antti Virkkunen).

PÖYTÄKIRJA

Neljän sarjakierroksen jälkeen Sisu-Pallolla on nyt taskussaan kaksi voittoa sekä kaksi tappiota ja sijoittuu sarjataulukossa keskikastiin. Joukkueen sairastuvalla on tällä hetkellä useita pelaajia, mutta onneksi rosteri on laaja ja paikkaajat pelipaikoille yleensä aina löytyvät. Loukkaantumisista kärsivät tällä hetkellä ainakin Henri Huilla, Joni Villgren, Petri Perämäki, Roope Takala, Jari-Pekka Luoma sekä hieman puolikuntoinen Aleksi Oijennus.

SARJATAULUKKO

Sisu-Pallon seuraava ottelu on KPV Akatemiaa vastaan Kokkolassa ensi viikon perjantaina 22.5. Klo.19.00.
Sisu-Pallon seuraava Kotiottelu pelataan PE 29.5. Klo.19.00, jolloin vastaan tulee naapurikunnan ylpeys, Lapuan Virkiä.

Close Menu