Nuorentunut Sisu-Pallo saa vastaansa kokeneen Kungligan

Nuorentunut Sisu-Pallo saa vastaansa kokeneen Kungligan

Sisu-Pallon seuraava ottelu Vaasan piirin Nelosessa on vuorossa tulevana torstaina 9.5. kun vastaan asettuu sarjan kärkipäähän povattu Kungliga Wasa. Ottelu pelataan Gerbyn NYA Ehnvallenilla klo. 19.30.

Kotijoukkue Kungliga Wasa on aloittanut kautensa kohtaamalla ensin kotikentällä Närpes Kraftin sekä vieraskentällä Norrvallan. Ensimmäinen ottelu päättyi ”kunkkujen” 8-1 voittoon mutta seuraavasta ottelusta Norrvalla korjasi hieman yllättäenkin pistepotin 3-0 lukemin. Parhaiten maalien muodossa kautensa on aloittanut Johnny Glasberg osuen neljästi. Joukkueen keskikentällä peliä tekee myös Veikkausliiga-kokemusta muutaman vuoden takaa omaava Tony Björk. Kungliga Wasa C.F. voitti viime kaudella 4. divisioonan, mutta ei ottanut sarjapaikkaa Kolmosesta vastaan, joten joukkue jatkaa vastustajien kiusaamista Nelosessa.

Sisu-Pallon kausi on alkanut kahdella tappiolla, ensin Seinäjoelta pisteet haki VPS-j ja vieraskentällä Närpiössä Kraft/2 voitti tiukan taistelun päätteeksi 3-2. Tuossa ottelussa nähtiin myös kauden ensimmäiset punaisten maalit Ville Luomapuron sekä Jouni Kortesniemen osuessa kertaalleen. Sisu-Pallo lähtee torstain otteluun jälleen hiukan muuttuneella kokoonpanolla sillä muutamat tähän asti kokoonpanossa olleet pelaajat ovat erinäisin syin estyneitä. Kokoonpanoon on kuitenkin odotettavissa vahvistuksia aina Sisun B-junioreista asti, joten vierasjoukkue saa varmasti jalkeille hyvän ja taistelevan ryhmän.

Close Menu