Sisu-Pallo hallitsi, NuPalle pisteet!

NuPan ”stadionilla” kohtasivat Sisu-Pallo ja Nupa. Ottelun kotijoukkueena oli Sisu-Pallo joka pelasi ottelun Nurmossa, koska kenttätilanne kaupungin sydämessä on vielä näin toukokuussa heikonlainen. Vaihtoehtona olisi ollut pelata peli Törnävän hiekalla, mutta Nupa antoi mahdollisuuden pelata pelin heidän  nurmikentällä, joka olikin tässä vaiheessa kautta todella hyvässä kunnossa.

Itse pelissä Sisu-Pallo oli Nupaa parempi kaikessa muussa paitsi siinä, että NuPa teki maalin enemmän. Siinä, kun Sisu-Pallo rakenteli peliä mallikkaasti niin NuPa päätti pelata peliä tyyliin pallo pitkälle ja pojat perään…

Ottelun ensimmäinen maali tuli 19 min, kun NuPa sai noin 20 metristä vapaapotkun. Vapaapotku keskitettiin ”kuudelletoista”, jossa Nupan pelaaja Ville Pakkala pääsi helposti pukkaamaan pallon maaliin Sisu-Pallon pelaajien katselessa vieressä..

Maalin jälkeen Sisu-Pallo kuitenkin ryhdistäytyi ja hallitsikin peliä, mutta maaleja ei vaan saatu tehtyä vaikka paikkoja olikin. Kun pelikello näytti aikaa 35 min, sattui Sisu-Pallon Joni Wilgrenille ”musta hetki”, Joni syötti pallon suoraan noin 20 metrin kohdalla NuPan Pakkalalle, joka pääsi aivan vapaasti kuudentoista alueella ja sijoitti pallon varmasti maaliin maalivahti Vesa Uosukaisen estelyistä huolimatta, tilanne NuPalle 0-2.

40 min kohdalla Sisu-Pallon hyvin pelannut Juho Mäki-Maunus täräytti n. 25 metristä ilkeän pomppupallon, mutta se meni vain pikkasen ohi NuPan maalin. Siitä hetken kuluttua Sisu-Pallo sai 20 m vapaapotkun ja Wilgrenin hyvästä potkusta huolimatta pallo ei mennyt maaliin. Aivan ensimmäsien puoliajan loppupuolella oli Sisu-Pallon Pekka Palohuhdalla oli ”tuhannen taalan paikka” puskea maali aivan vitosen viivan tuntumasta, mutta pallo ei vaan mennyt maaliin.

Toinen puoliaika alkoi siitä mihin ekassa jäätiin, eli Sisu-Pallo pyöritti peliä ja NuPa taas laittoa pitkää palloa ja kärkimiehet sitten perään tyyliin… kun peliä oli käyty 55 min sai Sisu-Pallo hyvästä paikasta vapaapotkun. Mäki-Maunuksen erinomaisesta keskityksestä Palohuhta puski hienon maalin ja peli oli 1-2.

Pelin hallinta oli selkestä Sisu-Pallon, mutta tässä lajissa pisteet ratkaistaan sillä, kumpi tekee maaleja enemmän. 70 min oli NuPalla mahdollisuus siirtyä taas kahden johtoon, kun Aleksi Ahola pääsi laukaisemaan 20 m vinhan vedon, mutta se meni juuri ja juuri ohi maalin.

Pelin loppupuolella oli Sisu-Pallolla mahdollisuus muutamaan otteeseen tasoittaa peli, mutta palloa ei vaan saatu maaliin hyvistä paikoista huolimatta. 

Maalit

  • 0-1 Ville Pakkala 19 min
  • 0-2 Ville Pakkala 35 min
  • 1-2 Pekka Palohuhta 55 min

Varoitukset

  • (Sisu-Pallo) Janne Mäntylä
  • (NuPa) Ville Nurminiemi, Jarno Vierikko, Ville Pakkala ja Petri Kujanpää

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.