Nyt erotellaan jyvät akanoista

Maanantaina 24.6. Joupiskan tekonurmella kohtaavat nelosen kärkijoukkueet VPS-j (Vaasa) ja kotijoukkue Sisu-Pallo. Sarjatilanne on kutkuttava, sillä vierailijat johtavat sarjaa kolmen pisteen etumatkalla. Kysymyksessä on siis todellinen kuuden pisteen ottelu. Nousutaistelussa pysyminen vaatii kotijoukkueelta vähintään pistettä mieluummin kolmea.

Lähtökohta otteluun on odotuksia täynnä: Provinssirock, lomakausi ja Juhannus verottavat molempia joukkueita. Kotijoukkue lähtee otteluun lähes tulkoon parhaimmalla kokoonpanolla. Tosin joukkueen jokainen kokoonpano on ollut päivän paras, niin myös maanantaina. Vierailijat ovat hallinneet koko kauden ajan sarjassa. Se on menettänyt kaksi pistettä Lapualla Ponnistukselle ja kotiottelussa SuSi-YB:lle 2-2 tasapelillä. Kotijoukkueen on oltava äärimmäisen tarkkana sarjan maalipörssiä johtavan Joni Uusipaikan kanssa ja iskettävä itse laajalla rintamalla, mitä se onkin koko kauden ajan tehnyt.

Ottelu pelataan joupiskalla ma 24.6. klo 19.30. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon ja sarjakärkeen. Buffa paikalla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu