On ryhtiliikkeen aika

Seinäjoen Sisu-Pallon toiminta vetäytyi huilailemaan syyskauden viimeisen pelin päätteeksi niin urheilullisesti kuin hallinnollisestikin. Seuran hallitus on toki kokoontunut raamittamaan tulevia näkymiä futsal kaudelle 2012-13 ja jalkapallokaudelle 2013. Muutoksia on tulossa, kunhan saadaan ensin edellinen kausi pakettiin kaikin tavoin, valottaa seuran istuva puheenjohtaja Jarkko Tenkula, jonka paikka seuran johdossa vapautuu kevään vuosikokouksessa.  Tenkulan vetäytymiseen ei liity dramatiikkaa, vaan se johdonmukainen jatke Sisu-Pallon perustamisen jälkeiselle kehitykselle.
Sisu-Pallon hallitus aloitti yhteistyön futsalin erikoisseura Fc Seinäjoen kanssa, kun seurojen puheenjohtajat Kari Taira ja Jarkko Tenkula allekirjoittivat 1.11.2012 seurojen välisen farmisopimuksen futsalkaudesta 2012-13. Tavoitteena on nostaa molemmat seurat sarjaporrasta ylemmäs ja taata ns. vaikeiden vieraspelien pelaajapula.
Toinen merkittävä odotusarvo on ensi kauden sarjapaikan varmistaminen. Sisu-Pallolta on tiedusteltu halukkuutta jatkaa nelosessa ns. täydennysmenettelyn perusteella. Sisu-Pallon puolesta nelosen kosintaan on vastattu myönteisesti. Pallopiirin odotetaan varmistavan asian marraskuun aikana.
Harjoitukset ovat käynnistyneet pelailun merkeissä wallsport areenassa torstaisin klo 20.30 ja sunnuntaisin klo 20.00. Pelailuvuorojen hinta on 5€ / peluri. Futsalvuoroista ilmoitetaan erikseen omilla sivuilla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu