Paikallisderby – Nurmon Pallo vs Sisu-Pallo

Paikallispelit ovat kaikkien sarjojen suola, niin myös nelosen. Tätä hienoa hegemoniaa tarjoilevat NuPa ja Si-Pa keskiviikkona 28.7. klo 19.00 Nurmon Pallon stadionilla. Joukkueet kohtaavat toisensa toistamiseen Nurmossa, kun Si-Pa joutui pelaamaan kotiottelunsa NuPan nurmella, kun kevät- ja syyskierroksen otteluiden vaihto ei passannut ”vierasjoukkueelle”. Toki saatiin NuPankin kotikentälle makkaranmyyntiä ja kaffetta Si-Pan ripeiden myyjättärien muodossa. Ensimmäisessä kohtaamisessa ”vierailijat olivat 3-2 lukemin parempia. Sisu-Palolla on siis revanssin paikka.
Joukkueiden kausi on sujunut hyvin eri tavalla: NuPa on rämpinyt viime ottelut, kun taas Sisu-Pallon peli on sujunut nousujohteisesti ja maaleja on syntynyt viiden maalin keskiarvolla. Si-Pa lähteekin otteluun nöyrin mielin, mutta tavoitteena ehdottomasti kolmen pisteen riistäminen rakkaalta viholliselta, joka on ensi kertaa sarjassavierailijoiden takana. Voitolla Si-Pa saisi venytettyä eron NuPaan neljään pisteeseen ja pääsisi itse pois putoamistaistelusta, johon NuPa vääjäämättä ajautuisi, sillä Kraft ja FC Kuffen tulevat taatusti napsimaan pisteitä peräpäässä.
Sisu-Pallon pelaajilla ei ole varaa leijumiseen hyvin menneiden pelien johdosta, sillä kokeneet kehäketut intautuvat yleensä kauden parhaampaansa juuri näissä paikallispeleissä. Ja onhan tässä vielä pari päivää aikaa hankkia vaikka pari vahvistusta sinipaitojen riveihin.
Sisu-Pallo lähtee otteluun päivän parhaalla kokoonpanolla, joten luvassa on viihdyttävä jalkapallotuokio, jossa maaliverkot tulevat venymään ja paukkumaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.