Paikallispelissä vastassa SJK-j

Paikallispelissä vastassa SJK-j

Sisu-Pallo saa vastaansa seuraavassa Nelosen ottelussa paikalliskilpailija SJK-junioreiden edustusjoukkueen. Ottelu pelataan tiistaina 28.5. klo 19:30 Joupiskan tekonurmella. Ottelu on ennakolta erittäin mielenkiintoinen, sillä vierasjoukkue SJK:n riveissä pelaa useita Sisu-Palloakin edustaneita pelaajia.

SJK-j on aloittanut kautensa odotetun vahvasti voittaen kaikki kauden viisi otteluaan maalierolla 20-4. Joonas Kuivalaisen sekä Miika Asunmaan valmentama joukkue on kohdannut kotonaan Virkiän, Korsholmin sekä Kraftin. Reissukilometrejä se on kerryttänyt kohtaamalla ensin Kuffenin ja myöhemmin VPS-j:n. Tiukimmin kampoihin on pistänyt juuri Vaasan raitapaidat, kerhon kuitenkin napattua täyden pistepotin 2-3 lukemin. Maalipuiden väliin tarkimmin on tähdännyt sarjan maalipörssiäkin johtava, vielä viime kaudella Seinäjoen punaista joukkuetta edustanut Tommi Kukila. Muita viime kauden sipalaisia ovat maalivahti Lassi Rahikainen, Henri Huilla, Erno Ruismäki, Teemu Kukila, Eetu Takala, Tuomas Kallionpää sekä Sisu-Pallon ja seinäjokelaisen jalkapalloilun legendaksi luokiteltava Petri Huttu. Aiemmilla kausilla Sisu-Pallossa on nähty Sami Viljanen, Joonas Kuivalainen, Tommi Luopajärvi, Niko Hietaharju, Roope Takala ja Toni Kujala.

Sisu-Pallon kausi jatkui jälleen haasteellisena ABC/Strömsön vieraana Gerbyn tekonurmella. Pallonhallintaa Sisu-Pallo on kyennyt järjestämään, mutta maalipaikkojen luomisessa riittää haasteita. Viimeisen kolmanneksen ratkaisut ovat jääneet vielä torsoiksi. Sisu-Pallo on kohdannut kauden alussa suuren osan ennakolta sarjan kärkipäähän povattuja joukkueita. Muutamia mahdollisuuksia pisteisiinkin on toki tarjottu, mutta SiPa ei ole kyennyt tilanteita hyödyntämään. Usko omaan tekemiseen on kuitenkin säilynyt, ja pisteitä kertyy takuulla kauden edetessä. Paras maalintekijä punaisilla on Jonatan Tynkkynen kahdella osumalla. Sisu-Pallo saa jalkeille vahvan kokoonpanon, joten pisteitä ei tule jakaa suuntaan eikä toiseen kunnes 90 peliminuuttia on tullut täyteen.

Paikallisottelu Sisu-Pallon ja SJK-j:n välillä pelataan Joupiskan tekonurmella klo 19:30. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy ja kioski palvelee kentän laidalla läpi ottelun. KOM IGEN RÖDA!

Close Menu