Paluu voittojen tielle

Sisu-Pallo tekee torstaina erittäin tärkeän retken Korsnäs/Petolahti yhdistelmän vieraaksi. Joukkueet ovat putoamisviivan alapuolella, joten pistetiliin tarvitaan molemmilla puolilla lisäystä. Tasapeli on molemmille turmioksi, joten luvassa lienee iloista maali iloittelua.
Kotijoukkue on aloittanut syyskauden Sisu-Palloa terävämmin, sillä se jätti pari kierrosta sitten Sisu-Pallon sarjajumboksi. Sisu-Pallon kannalta viime kierros oli merkittävä, sillä se sai tukittua peräpäänsä ja sai katkaistua tappioputkensa.
Mainittakoon ottelun Fair Play hengestä ja panoksesta sen verran, että vierailijat yrittivät siirtää ottelun alkua puolella tunnilla klo 19.00, jotta valmistatuminen työläisillä olisi rennompaa…vastaus oli tyly…jaa me olla aina pelatu 18.30…jaa Lapuan Ponnistuskin kerkesi, sieltä pitempi matka…niinpä niin, kuinkas Ponnistuksen kävikään.
Selvää on se, että sarjasta lähtee kaksi joukkuetta ja ne löytyvät kolmikosta Sisu-Pallo, PeIK/KoFF ja Luja, joten keskenäisten otteluiden merkitys tulee olemaan suuri.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu