Pelipäivä on juhlapäivä

Pelipäivä on juhlapäivä

Seinäjoen Sisu-Pallo avaa tänään kautensa Joupiskalla klo 19.15. Kentälle astelee kotijoukkueen seuraksi Sporting Kristiina. Viime kaudella Sisu-Pallo nappasi kuusi pistettä joukkueelta 2-0 kotivoitolla ja 2-3 vierasvoitolla. Sarjassa joukkueet sijoittuivat peräkkäin Sportingin ollessa kuudes ja Sisu-Pallon ollessa seitsemän. Sportingilla on siis paljon kalavelkoja makseltavana takaisin.

Kotijoukkue Sisu-Pallo on asiasta eri linjoilla. Sporting voi jatkaa hyvillä mielin joukkueen pistemagneettina ja jättää avauspisteet Seinäjoelle. Helpommin sanottu kuin tehty. Vierailijoiden peli-into on ylimmillään, sillä talvikauden aikana pelien kokoonpanot ovat vaihdelleet rajusti ja nyt päästään avaamaan sarja ns. normijoukkueella. Äkkiseltään joukkue tuntuu vahvemmalta kuin edelliskaudella.

Kotijoukkueen valmistava harjoitus sujui hyvillä mielin ja hurttia huumoria viljeltiin kentällä ja sen reunamilla. Pelaajia puetettiin vielä punaisiin paitoihin ja takkeihin, sekä arvottiin jalan kokoja. Summa summarun, kaikki näyttää valmiilta illan koitokseen.

Kotijoukkueen valmistautuminen kauteen on sujunut hyvin. Joukkue on saanut muutamia vahvistuksia, sillä kerhon mustan paidan punaiseen ovat vaihtaneet Sami Viljanen ja Antti Palomäki, sekä maalipuiden väliin on saatu Luis Fernando. Tampereen suunnasta joukkueeseen liittyi Juuso Kurppa, jonka taustat ovat TPV ja TKT lähtöiset. Lähtijöitäkin on ollut, sillä Ville Viita ja Tommi Luopajärvi vaihtoivat punaisen mustaan, sekä Eero Rantanen suuntasi katseensa kohti Jyväskylää.

Näillä eväillä pallo pyörii joupiskalla ja makkarat kuumenee rillissä. Tule nauttimaan Sisu-Pallon kauden avausottelusta Joupiskan tekonurmelle. Ottelu alkaa klo 19.15 ja jälkipelit Ismo Alangon tahdissa rytmiksellä.

 

Close Menu