Pistejako kärkiottelussa

Pistejako kärkiottelussa

6.5.2016 klo 19.15 Sisu-Pallo – SIF (Sundom) 0-0 (0-0)

Aloitus: Pasi Hunnakko mv. Joonas Kuivalainen, Petri Perämäki, Eetu Takala, Antti Viita, Toni Kujala, Roope Takala, Jukka Yli-Renko, Sami Viljanen, Erno Ruismäki, Petri Huilla
Vaihtopelaajat: Antti Virkkunen, Jussi Karppinen, Juuso Kurppa, Aleksi Oijennus, Tuomas Kallionpää, Antti Palomäki

Vaihdot: 75 min. (Jukka Yli-Renko – Antti Palomäki +) ja 76 min. (Eetu Takala – Aleksi Oijennus +)
Varoitukset: Eetu Takala ja Antti Viita

Seinäjoen Sisu-Pallo ja Sundom IF kohtasivat toisensa Joupiskan nurmella perjantai-illan kolmosen kärkiottelussa. Ottelu oli hyvä tasoinen kolmosen ottelu, jossa molemmilla joukkueilla oli paikkansa. Kotijoukkue oli varsinkin ensimmäisellä jaksolla hallitsevampi osapuoli. Sundomin pelaajat voivat kiittää ja varmaan kiittivätkin maalivahti Anton Fagerströmiä vieraspisteestä. Hän nimittäin venyi kaksi tai jopa kolmekertaa huippuluokan torjuntaan. Sisu-Pallon maalissa Pasi Hunnakko pääsi vähemmällä, kuten Luis Fernando aikaisemmissa otteluissa. Tällä hetkellä Sisu-Pallon keskikenttä ja puolustus varjelevat erinomaisesti omaa maalia.

Sisu-Pallon joukkue esiintyi tasaisesti ja joukkue jatkoi harmoonista peliesitystään edellisen voitokkaan akatemia ottelun jälkeen. Joukkue oli onnistunut nollaamaan sen voiton ja sen antimet oli nautittu viikolla.

Sisu-Pallo jatkaa kolmosta maanantaina Norvalla FF:n vieraana. Ottelusta on reaaliaikanen FB -tilanne seuranta.

Close Menu