Pohjanoteeraus

Pohjanoteeraus

7.7. Sisu-Pallo – FC Korsholm 0-2 (0-1)
23` 0-1 oma maali
53` 0-2 Robin Stenback

Kotijoukkue Sisu-Pallo oli taukotunnelmissa tiistai-illan ottelussa FC Korsholmaa. Joukkue ei onnistunut millään osa-alueella ottelussa. Pelaaminen oli tehotonta, halutonta ja tuloksetonta. Maalia ei saatu edes rangaistuspotkusta.

Ottelu alkoi kotijoukkueen kahdella kulmalla, jotka molemmat päätyivät Eero Rahnaston laukauksiiin. Kulmien jäleen vierailijoiden Junior Juniorilla oli maalipaikka, mutta veto suuntautui ohi maalin. Toinen kulmien sarja tuli ottelun 10 minuutilla, mutta olivat samalla lailla tuloksettomia kuin aikaisemmatkin. Vierailijoiden kulma 12 minuutilla oli vaarallinen, mutta sen kotijoukkueen alakerta sai putsattua väljemmille vesille. Sisu-Pallon viideskään kulma ei tuottanut tulosta, vaan Eetu Takalan pusku suuntautui päin puolustusta. Kulmien jälkeen vierailijat iskivät vastaan, mutta Daniel Opaken laukaus meni tolpparenkaasen.Vierailijat sen sijaan onnistuivat kulmassaan 23 minuutilla. Maalin tosin merkittiin kotijoukkueen Roope Takalan nimiin ja omaksi maaliksi. Ilkeä kulma putosi Sisu-Pallon maalin eteen ja singahti siitä verkon perukoille. Sisu-Pallon etsikkohetki oli pilkulla, mutta FC Korsholman parhaana palkittu maalivahti Jonne Väkeväinen veti pitemmän korren.

Toinen jakso jatkui lievänä kotijoukkueen hallintana, mutta tulosta ei syntynyt. Kesken kotijoukkueen painostuksen ja vierailijat riistivät pallon ja pääsivät hyökkäämään neljällä kotijoukkueen yhtä puolustajaa vastaan. Robin Stenback ei ujostellut tilannetta, vaan sijoitti pallon ohi Pasi Hunnakon takakulmaan. Kotijoukkueen paras paikka oli Henri Huillalla 77 minuutilla, mutta pallo osui takatolppaan.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Eero Rahnasto. Nyt Sisu-Pallo jää sarjatauolle ja heinäkuun lopussa startataan uusin kujein liikkeelle. 

Close Menu