Punapaidat jatkoivat voitokkaasti harjoituspelejään

Punapaidat jatkoivat voitokkaasti harjoituspelejään

Sisu-Pallon edustus kohtasi Kanu/KJV yhdistelmän Seinäjoki Areenassa. Kotijoukkue voitti ottelun 4-1 (4-1) lukemin. Kotijoukkue peluutti pelaajiaan laajalla rosterilla, sillä kaikkiaan kentällä pelasi yhdeksäntoista pelaajaa. Kaikilla on valtava into antaa näyttöjä ja lunastaa paikkansa edustusjoukkueessa.

Ottelu alkoi todella vahdikkaissa merkeissä. Se oli ehdottomasti kovatempoisin alku mitä treenipeleissä on pelattu. Vierailijat yrittivät horjuttaa kotijoukkuetta kovalla fyysisellä pelillä ja tiukalla prässillä, turhaan. Kotijoukkue siirteli palloa rauhassa ja miehet liikkuivat tehokkaasti niin pallollisena kuin pallottomanakin. Siinä missä vierailijoiden vaihtomylly alkoi puöriä vartin jälkeen jatkoi punapaidat pelin pyörittämistä. Pelin edetessä eteenpäin pallonhallinta siirtyi entistä selvemmin kotijoukkueelle.

Ottelun maalit tehtiin ensimmäisellä jaksolla. Ottelulukemat olisivat voineet olla suuremmatkin, mutta vierailijoiden maalivahti venyi erinomaisiin suorituksiin. Kotijoukkueen maalivahti Taneli Panttila joutui venymään kertaalleen pyttytorjuntaan.

Sisu-Pallon maaleista vastasivat Mika kahdesti, Tommi ja Ossi kertaalleen.

Sisu-Pallo jatkaa harjoitusottelujaan ennen Lahdessa pelattavaa TUL cupin lopputurnausta kohtaamalla tiistaina SJK:n A ja B junnuista koostuvan yhdistelmäjoukkueen. Mustapaidat antavat peliaikaa niille pelaajille, jotka huilaavat viikonlopun SM-sarjan peleissä. Luvassa on siis työntäyteinen ja liikuntavoittoinen tiistai-ilta.

Sisu-Pallon ja KJV/Kanu ottelu alkoi hiljaisella hetkellä, jolla kunnioitettiin poisnukkuneen Pasi Kankaan muistoa. Hän toimi Kanuunoiden taustaryhmässä.

Close Menu