Puolivälin tilinpäätös

Sisu-Pallon syyskausi alkaa tiistaina 19.7. klo 21.00 linnanpuiston kentällä. Ottelun ajankohta on seurojen yhdessä valitsema ja päättämä, sillä se on illan kruunun SJK – Leyton Orient pelin ns. jälkilöylyt joen toisella puolella. Näin pelaajille tarjotaan mahdollisuus nähdä lähes koko ottelu ja siirtyä sieltä itse estraadille.

Sisu-Pallon kausi alkoi erinomaisesti ja joukkue hätyytteli sarjaa suvereenisti hallinneen SJK reservien itseluottamusta kauden avauksessa häviten ottelun kuitenkin 2-3 lukemin. Nyt olisi velkojen maksun aika…
Sisu-Pallon kausi sujui erinomaisesti kesäkuun puoliväliin saakka, jolloin joukkue piti parhaimmillaan sarjan kakkossijaakin hallussaan. Joukkueelta katosi otteista ”tatsi” erityisesti vastustajan maalin edessä. Edelliskaudella vaivannut viimeistelyn puute palasi takaisin ja kun samanaikaisesti puolustuspään virheet kostautuivat, niin tuloksena oli valuminen keskikastiin. Sisu-Pallolla on oivallinen mahdollisuus syyskierroksen alkumetreillä napsia riittävät sarjapisteet sarjapaikkansa turvaamiseksi ja tavoitellakseen sarjan neljän parhaan paikkaa.
Joukkue kärsi suunnattomasti loukkaantumisista ja esteellisyyksistä viimeisellä neljällä kierroksella. Nyt joukkue alkaa olla jälleen terve ja on aika lunastaa joukkueelle asetetut tavoitteet.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.