Putki poikki – kikken kaatui vieraissa 2-3

Sisu-Pallo päätti kauden voitokkaasti, kun se kaatoi Kaskisen samettipintaisella nurmella kotijoukkueen 2-3 lukemin. Tauolle mentiin 1-1 lukemissa. Sisu-Pallon maalintekijät olivat Jukka Yli-Renko, Vesa Kujanpää ja Joni Willgren.Sisu-Pallo aloitti vierasottelunsa erittäin hyvin, sillä se onnistui viimeistelemään jo toisella peliminuutilla toisesta tilanteesta, kun Juha Jaakonaho ajeli oikealta laidalta keskittäen erinomaisen pallon maalille nousseelle Jukka Yli-Rengolle, joka puski 0-1 lukemat. Sisu-Pallo jatkoi vyörytystä molemmilta laidoilta, erityisesti Jaakonahon nopeus tuotti tuskaa KaIK:n puolustajille. Valitettavasti keskitykset menivät usein kookkaan topparikaluston tai maalivahdin ulottuville. Kaskö IK onnistui kaventamaan hivenen onnekkaasti puolustuksen avustuksella, kun kotijoukkueen puolustaja Nicholas Lundenius nousi laidaltaan maalintekoon. Tauolle mentiin 1-1 lukemissa.
Sisu-Pallon kannalta toinen puoliaika ei alkanut hyvin, sillä joukkue antoi pelin kotijoukkueen haltuun. Sisu-Pallolla oli toki muutamia tilanteita, mutta niistä ei maalia tullut. Kotijoukkue siirtyi 2-1 johtoon vähän samanlaisen tilanteen päätteeksi, kun tasoituskin tuli. Tällä kertaa taustalta nousi vasen puolustaja Richard Bonden. Sisu-Pallo ei lannistunut, vaan tasoitti ottelun Vesa Kujanpään pomppivalla vaparilla takakulmaan. Tasoitus painoi vähän kotijoukkueen päitä alas ja vierailijat pääsivät painamaan palloa kotijoukkueen boxiin. Hetki ennen loppua se tuottikin tulosta ja tilanne oli yhtäkkiä Joni Wilgrenin viimeistellessä loppunumerot 2-3. 
Sisu-Pallon kausi ja uskomattoman pitkä tappioputki katkesi. Joukkueen valmentaja Veli-Matti Latosaari ja joukkueenjohtaja Jarkko Tenkula jättävät tehtävänsä tämän pelin jälkeen. Kausi oli molemmille todella raskas ja pitkä, sillä odotukset olivat kovat kauteen lähettäessä. Sarjasijoitus oli pettymys, mutta onneksi sarjapaikka saatiin säilytettyä kevätkierroksen hyvien tulosten ansiosta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.