Revanssin paikka

Revanssin paikka

Punapaidat kohtaavat tänään klo 19:00 alkavassa ottelussa TöjBy FC:n keskuskentällä. Kotijoukkueella on hyvin muistissa yksi kevätkierroksen heikoimmista esityksistä postimerkin kokoisella mättähiköllä. Joukkuekin oli tällöin hyvin siipirikkoinen, sillä vaihdossa oli kaksi pelaajaa ja hekin olivat toipilaita.

Tänään ei ole syytä selittelyyn. Seinäjoen keskuskenttä on huippukunnossa. Pelaajat ovat treenanneet kohtalaisen hyvin viimeiset kaksi viikkoa. Osa pelaajista on tosin aloittanut jo futsal -kauden, joten se vaikuttanee jollain tavalla joukkueen kokoonpanoon. Sisu-Pallo sai takalinjoilleen toivottua vahvistusta, kun virkavalta lähetti Mikkelin Pallo-Kissojen kasvatin, STPS:n ja TKT:n kautta Seinäjoelle ajautuneen Lassi Rahikaisen tolppien väliin. Lassi oli ensimmäistä kertaa harjoituksissa ja hyvillä mielin miehen laitan alakertaa johtamaan, kertoi Jarkko Tenkula. Rahikainen on treenannut SJK akatemian mukana, mutta ei ole ollut pelaavassa kokoonpanossa ja paperitkin olivat TKT:ssa, joten siirto Sisu-Palloon sujui helposti.

Kotijoukkueen hyökkäyspeli on takellellut, toki omaan päähänkin on pallo liian usein sujahtanut. Tänään on aika tehdä muutos. Edellisellä kierroksella seura sai tappioputken poikki ja nyt olisi aika palata voittokantaan. Joukkueella on siihen kaikki mahdollisuudet. Sisu-Pallolla ei ole nousu, eikä putoamispaineita. Nyt pitäisi vaan nauttia pelaamisesta ja laittaa palloja maaliin.

Tervetuloa nauttimaan Sisu-Pallon venetsialaisista maalikarkeloista!

Close Menu